2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@guyhanım Eski teftiş kökenli dostum kendisi, elbet Bakanlık uhdesinde olacaktır yine. Önceden BÜMKO'da daire başkanıydı yine idari bir görev alabilir.
-
@haldun çarşambaya kadar açıklanacak diyen de o kişiydi.troll değil gibi ama maliye yi tanımadığı belli
-
@babayega en fazla tk kadar tanıyodur hocam. kurumun kapısından herhangibir unvanla giren kendini daire bşk. sanmaya başlıyo maşallah.
-
@babayega Bana da açıklanmaz gibi geliyo, guydan önce açıklanacak dedi kimse ders çalışamadı bu haber yüzünden.
-
Valla benım facebookum yok bilmiyorum kimdir
-
@haldun onu diyen arkadaş dguy için kesin çarşambaya kadar aciklancak diyordu çok itibar etmeyelim bence
-
@paretowilfredo dguy açıklanma ihtimali varmıdır sizce
-
@duman kim ki o?
-
@kpsscibiri Dostum sonuçlara dair hazırlıkların tamamlandığını biliyorum. Ama açıklayıp açıklamamak önce Başkanlığın sonra Bakan Bey'in inisiyatifinde. Bekleyebilirler, açıklayabilirler. Bunun kararının son mercii de Bakan Bey. Bu nedenle net bir şey söyleyemeyiz.
-
@paretowilfredo benim arkadaşım da sınav biriminde ve sizin söylediklerinizin tam tersini söylüyor
-
@paretowilfredo , guy adaylarının bir çoğu daha mülakata girmedi haftasonu neden olmasın
-
@paretowilfredo liste hazır o halde. Hayırlısı inşallah
-
@paretowilfredo Bu bile güzel haber . En azından her an açıklanabilir durumda hazır bekliyor. Umarım çok uzamaz bu bekleyiş sona erer.
-
@nisan ya bazıları siyah olmaz falan diyor..bordo olsun diyen var..burda olupta beyaz gömlek siyah kravat takan oldu mu?
-
Dostlar liste hazır olsa dahi son şeklini hemen almaz. Bir çok kez değişikliğe uğrayabilir açıklanana dek. Imzalar atılıp taranana dek bitti diyemeyiz o nedenle. Liste ilk şeklini komisyonlarda alır. Mülakat değerlendirmeleri bunda ilk etmendir. Ardından soruşturma neticeleri değiştirir. Sonraki safhada göz önüne alınacak diğer etmenler değerlendirilir. Mükerrerlik vs. Durumlar. En son şekli veren de referanslardır. Burada son ana kadar değişim mümkündür. değerlendirmeler ve sonuçlar hazır evet ama bu son halidir demek için yayımlanmasını beklemek gerekiyor. Buna dair de söylediğim gibi inisiyatif yöneticilerde.
-
@paretowilfredo hocam referans ne kadar etkiler.Ya da genel olarak mülakat performansı dışında kazanma da neler etkilidir? Kpss puanın yüksek olması kurum sınavının yüksek olması gibi
-
@metehan Dostum bu kurumdan kuruma, alımdan alıma, unvandan unvana değişiyor gerçekten. Burada daha çok belirleyici olan anlık faktörlerdir. Çok ciddi referans baskısı olabilir bu durumda komisyon belli noktalarda referansa ağırlık verebilir. Bu normal düzeyde olur belirlemelerde ağırlığı mülakat performansı alır. Kısacası birden fazla denklem var bunu etkileyen. Ancak yine söylüyorum en başta da söylediğim gibi, bu dguy alımında mülakat performanslarına dikkat edildi. Her anlamda, sorulara yanıt vermek kadar mülakattaki vakar, duruş, özgüven vs. de bu performans içerisinde. Ancak referans etkisi ne olur veya sonuçlar açıklandığında bu etki ne düzeyde oldu bunu yalnızca komisyon bilebilir. Her alım bu anlamda kapalı kutu dostum.
-
@paretowilfredo hocam dguy da net bi şekilde performansa önem verildi diyosunuz, guy için de bu geçerli midir ?
-
@kuznets_12 Olabilir elbet ama bunu sorduğumda Dguy üzerine konuştuk dostum konuştuğum büyüğümle. O nedenle işitmediğim bir sözü aktaramam malesef.
-
Dguy alımı Risk ve Analiz Merkezi için yapilmisti işe hemen başlatmak isterler mi sizce?