2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@ceks74 Büyük ihtimalle hocam ilan ile mülakat arasında 1 ay olur.
-
@ceks74 1.5 ay kesin üstü ne olur bakalım görcez
-
@ua1905 Hocam oda şansına artık. Bizim komisyon güler yüzlüydü baya soru sordular
-
Mühendislik mülakatları nasıl oluyor, bilgisi olan var mı ?
-
Şimdiden mülakata kalan herkese başarılar dilerim. Hakeden mesleğe atanır inşallah.
-
-
Dguy mülakatı guy gibi mi olur acaba yoksa daha uzun ve detaylı mı keşke bilsek ama sanırım bunu girmeden öğrenemicez
-
şampiyonlar liginde bende varım kazananlara hayırlı olsun
-
@maxmin hocam çok farklı olmaz diye düşünüyorum. Sadece biraz daha uzun tutarlar, biraz daha tanımaya çalışırlar, mülakat soruları aynı zorlukta olur.
-
Daha önce dguy mulakatina giren var mi? İlk mulakat deneyimim olucak. Tek şansım. Ne sordular mesela. Kac.dk sürdü? Detay verecek aydınlatacak biri var mi?
-
@antimülakat teşekkürler hocam , bende o yönde tahmin ediyorum her türlü mülakat tavsiyesine açığım
-
@seagirls son sınav çok önce yapıldı hocam. Birilerini bulmak kolay değil sanki.
-
Hayırlı olsun herkese. Guy Ankara ve buna gireceğim. İnşallah hepimizin hakkında hayırlı ve hızlı sonuçlar olur.
-
Ya 1 puanla kaldım. Arkadasım mülakat yedekleri oluşturulduğundan bahsetti bazı mülakatlarda acaba bizim içinde geçerli mi? Bir mucize bekliyorum
-
@istatistikçi hocam yanlış hatırlıyor olabilirim ama sözlü mülakat sonucu asil ve asil sayısının yüzde20si kadar yedek olacak sözlü için geçerli yazılı için değil. Yine de ilanı okumakta bir başkasına danışmakta yarar var
-
Arkadaşlar mülakatta dguy ile alakalı kanun maliye bakanlığının ve gibin işleyişi yönetmelikler çıkar mı acaba?
-
Burayı daha çok istiyorum, hem de çok istiyorum. Tabi guy olursa başımın üstünde yeri var. Şimdiden herkese başarılar dilerim. Mülakat tüyosu yazarsanız biz kurum tecrübesizleri faydalanır.️
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.tebrikler.başarılar.sonu da güzel olur inşallah...mülakatta heyecanlanmamaya,panik yapmamaya çalışın-çalışayım :)...
-
ben de mülakatlara kaldım çok şükür. hakkımızda hayırlısı olsun. şimdiden mülakatlara çalışmak gerekir mi acaba yoksa biraz relax mı olalım
-
Arkadaşlar 1 Ekimde son Guy grubunun eğitimi var, Aralıkta bitecek. 20 Ekimde Guyların yeterlilik sınavı var. Kasımda müdür yardımcılığı sınavı var. Onun için Aralık ayına kadar mülakat ile ilgili bişey beklemeyelim.