2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@ceks74 Vmy icin gecerli bir sey bu.Ben sanmiyorum bunda oyle bir sey olacagini 300 u doldururlar.
-
@ceks74 gib bunu daha önce hiç yapmadı. Yine yapmaz diye düşünüyorum. 300 kişiyi alırlar.
-
@antimülakat inşallah hocam zaten sinav süreci sancılı oldu mülakat süreci de sancılı başlamasın en azından
-
Kaç kişi hem dguyu hem de guy u kazandı
-
@umuttukenmez 160 kişi istanbul 35 İzmir diye okudum diğer illerde de muhakkak vardır
-
Gitti caanim dguy 1 puanla kazanamadim icim yaniyor icim keske bu gunleri gorecegime olseydim daha iyiydi bur daha kim bilir ne zaman ilan gelir gelse de hazir olur muyum
-
normal şartlarda mülakat tarihleri ne zaman açıklanıyor ne zaman sonra oluyor arkadaşlar geçmişe dönük bilgisi olan var mı?
Mühendislik grubuna mülakatta ne tür sorular geliyor? -
@kortex bir artısinı görmedim.askerdeyken sınava girmiştim bir önceki guy da övdüler mülakat zamanı işte çalışıyordum yine övdüler sonra elediler
-
@antimülakat
inşallah dostum inşallah.GİB'e güveniyoruz -
@elinor-ostrom acaba dguy u kazanan kaç kişi guy u kazanmıştır. Yüzde 70 var midir
-
akşam ki etkinlik için # belli mi
-
Arkadaslar adres bilgimde güncelleme yapmam gerekiyor bu mümkün mü?
-
Saat 20.00
#VMYnedenertelendi
SINAVDAN 3 GÜN ÖNCE ERTELENEN VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVININ AKIBETİ HAALA BELLİ OLMADI. ..
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanligi
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@huseyinkarakum -
Merhaba arkadaslar. Mülakatı gelir idaresi baskanlıgı yapacak değil mi? Guy ile aynı sistem mi
-
83 ile kapattigina gore sizde puanlar nasil arkadaslar alfabetik siralama yapildgi icin listede pek tahmin edemedim puanlari?
-
@duyguuu37 hocam puanin önemi yok ki düşük puanla atanıp yüksek puanlarla atanmayan çok örnek var bende geçen yıl 92 ile guy dan elenmstm
-
Arkadaşlar yarın (19 Eylül Çarşamba) saat 21.00'da Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınav tarihinin belirlenmesi için İnşallah twitterda etkinlik yapılacaktır. LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM. Verilmiş hakkımızı belirsizlikler içinde unutup gidiyoruz. VMY sınavının yapılması hem atanacak arkadaşlar açısından hem mülakata kalan arkadaşlar açısından hemde sınav bekleyenler açısından herkesin faydalanacağı bir durumdur lütfen duyarlı olalım..!
-
@aroma hocam aslinda mulakatlarda neyin onemli oldugunu hepimiz biliyoruz da neyse..
Sadece yazili ve sozlu aritmetik ortalamasi alinacak ve %20 sine kadar yedek aday belirlenecek ben acikcasi sansim bu istatistik de referanssiz olarak ne kadar bunu merak ettim -
@mahlaki hocam ben basvurmadim ama bu etkinlige dun katildim toplasaniz belki 10 kisi yoktu twiit atan acikcasi bende boyle olunca 1 saat gibi devamlilik saglamadim,cok az katilan sayisi
-
@duyguuu37 bende sizin gibi referanssiz mulakata gireceklerden biriyim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun