2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Cok bekledik ama sonu guzel oldu.Emek verenlerin basarili olacagi bir mulakat olur insallah.
-
dguy ve guy icin hangi mulakat kitabini almaliyim.
-
Egitimin olması mulakati etkilemez 2015 yilında da mülakatlar varken egitim de uzman yardimcıları vardı. Ama süreç başka sebepler yüzünden uzayabilir. O konuda yorum yapamam.
-
dguy icin whatsapp grubu var mi
-
Mülakatı guy gibi mı yoksa mhuy gibi mı olacak fikri olan var mı
-
ilk mülakat heyecanı olan arkadaşlar için Mahfi hocanın 28 Ocak 2013 tarihli Sınav ve Mülakat Rehberi başlıklı yazısını paylaşıyorum :))
http://www.mahfiegilmez.com/2013/01/snav-ve-mulakat-rehberi.htmlmülakat için kitap(tüyo,usta vs) almaya gerek olmadığını düşünüyorum...güncel ekonomik ve biraz da askeri,siyasi,uluslararası gelişmeler...hayatımıza giren yeni kavramlar...alan bilgilerini zaten biliyoruz-biliyorsunuz...her soruya cevap veremeyiz sonuçta...olabildiğince heyecanlanmamaya,panik yapmamaya çalışalım ve de kan şekerimizin düşmemesi için tedbirlerimizi alalım :))başarılar...
-
@hahamas biraz rahatlayalım hocam stresten kafayı yiyecek yoksa
-
Dguyun soruları var mı ark özelden gönderseniz
-
Arkadaşlar tekrar tekrar yazacam daha erken ama mülakat için kitap almanıza gerek yok. Usta, çırak felan boşverin. Paranız cebinizde kalsın. İmece mülakat güncel çıkacacak onu çıkarın. Zaten her zaman aynı sorular sorulur. Bir de şöyle Google'da arayın bu zamana kadar Gib'de mülakatlarda çıkmış kavramları not alın onların tanımını çıkarıp okuyun.
-
Mühendislik konusunda nasıl bir mülakat oluyor bilgisi ya da "duyumu" olan yok mu:)
-
İstatistik'de mülakatta ne soruyorlar bilgisi olan var mıdır? Ayrıca mülakatlar ortalama kaç dakika sürüyor? Ve bütün mülakatlar aynı gün mü oluyor bilgisi olan? Teşekkürler.
-
@yavuzçağrı hocam bu imece kitap değil mi ya benim hiç haberim yok bu gib mulakatlarindan falan nereden buluyoruz bunu
-
@ceks74 Bu mülakat kitabı hocam pdf şeklinde. Twitterdan Tuğrul Koçer güncellenmiş halini paylaşacak. Verdiği linkten indirebilirsin.
-
@yavuzçağrı Teşekkürler hocam
-
WhatsApp grubu var mı arkadaşlar ?
-
@otuzyılsavaşı
düzeltme : liyakat ve imece 2017'yi aldım bugün aynı şeyler olsa da farklı bir kaynaktan da okumuş olurum,daha iyi pekiştiririm vs bu mülakat çok çok önemli benim için ve sizler için de...yani,pekala alınabilir
ayrıca,imece 2017'yi nette bulamamıştım.mülakat önerileri de var içinde
başarılar... -
Mülakat için kitap almanıza gerek yok arkadaşlar ama kendinizi bu şekilde motive edecekseniz o zaman başka ona bir şey diyemem.
-
@otuzyılsavaşı Anayasa kısmı güncellenmiş mi hocam liyakatta ? Bende çok önermiyorum mülakat için kitap ama motive olmak için yeni şeyler denemek lazım
-
@ua1905 ama yaz sezonuna denk gelmis.Simdi yaz bitti insallah cok uzun tutmazlar
-
@gkhn-gnr ikisinin ne farkı var hocam ?