2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@ekeblad benden başka 3 kişi daha var bildiğim ama daha çok vardır
-
Arkadaşlar malum dguy için karar verilen sayı alınamadı . Ama kadro 2019 yılı için verilmişti. Şimdi geri kalan 600-700 kişilik kadroyu 2019 bitmeden vermeleri gerkiyo değil mi? Tuğrul Koçer sanmıyorum demiş ama gelir mi sizce ?
-
@açıklanmadı iibf mi hocam
-
@gmzankr066 hocam adamlar açılan kadroyu doldurmadilar bence gelme ihtimali çok düşük 2 3 yıl
-
@gmzankr066 hocam ben de geleceğini sanmıyorum .çünkü bakan bey sıcak bakmıyor .önceki bakan olsaydı gelirdi.ama inşallah yanılırız
-
Arkadaslar haziranda askerlik tecili bitenlerin ne yapması gerekiyo bakaya düşsek atama da sorun olur mu
-
@tayoz1907 evet bundan sonraki süreç takibi için yeni bi başlık açılması bencede faydalı olacaktır
-
@ds1966 tamamdır
-
@ekeblad guy yani elenlenler dediğim
-
Yanlış saymadiysam eger dguy kazanan 4 arkadaş tedas müfettiş yardımcılığıni da kazanmış. Eğer tedasi tercih etmeyeceklerse feragat verebilirler mi ?
-
@otuzyılsavaşı tebrik ederim Geç oldu ama basarilarinin devamini dilerim.
-
@dnztrkn
çok teşekkür ederim estağfurullah hocam.sağ olasın var olasın.daha güzelleri senin ve tüm emek veren kardeşlerimin olsun inşallah.tekrar çok teşekkürler. -
@lysisminos feragat etmeleri noktasında sıra gelicek bi yedek yok ki
-
@lysisminos pardon dostum yanlış anlamışım:)
-
Sağlık bakanlığı sağlıkçıların yoğun çabası ile mülakatı iptal etti. Arkadaşlar bu gidişe bir dur diyebiliriz tek yapmamız gereken tek ses olabilmek. Yok terörü engellemekmiş yok liyakati olup olmadığını anlamakmış bunların hepsi farazi laflar. Hayati öneme sahip olsa sağlıkçılara mulakat yapıp damar yolu açtırırlar ama yapmıyorlar çünkü işin iş yapılırken ogrenilecegini biliyorlar. Bizler türkçe matematikle kadro istemiyoruz onlarca kitap,mevzuat, teori, kural öğrenerek hakkımızı istiyoruz. Lütfen tek ses olalım adalet için atanan atanamayan tüm arkadaşlarımızla beraber sesimizi duyuralım çünkü sağlıkçının emeği ile bizlerin emekleri sabırları mukayese edilemeyecek düzeyde, bu haksızlığa bir dur diyebilelim. Bu arada tek 1 mülakattan dahi elenmedim çünkü yeni mezunum ancak bu sistem daha çok canlarımızı yakacak, daha çok lokmamızı kursağımızda bırakacak boğazımızı düğümleyecek. Kurulan derneğin tanıtımı ve amacı için, gövdemizi taşın altından çıkarabilmek için lütfen elimizi taşın altına koyalım.Saygılar.
-
@70mb Şu an kurulmaya çalışılan İibf derneğine üye olalım mesela. Sağlıkçılar bunu kendi dernekleriyle başardı. Bizimde derneğimiz olmalı ve kpss çalışan herkes üye olmalı. Sayı fazla olmalı ki etkili olsun. Ancak üye sayısı şu an 150 bile değil.
-
@varolistan Arkamıza bürokratları almalıyız. Kpss çalışan öğrenciyle falan olmaz gibi bu iş
-
@varolistan ben uyeyim zaten aktif olarakta atansam dahi insallah destek vereceğim. Giden bizim gençliğimiz ve vatan sevmenin hamasetini yapmayıp samimi olanlar ülkemizin uğradığı zararı da görecektir bende onlardan biri olduğumu düşünüyorum. Allah izin verirse bu şimdi ve sonra elimden geleni ardıma koymayacağım bu kadar rezil iğrenç bir süreç olamaz. Hâlâ deli gibi iibf ye öğrenci alımı da devam ediyor.
-
Arkadaşlar il göç listesinde DGUY kazanan 6 asil 5 yedek var lütfen duyarlı olup sadece bir dilekçe ile feragat edebilirsiniz yaptığınız iyilik mutlaka birgün karşılılık bulucaktır..Herkese iyi günler..
-
arkadaşlar bu kadro için ankarada lojman çıkma ihtimali nedir ? Ayrıca eğitim süresi ne kadar sürüyor bilen var mı ?