2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@adnan-ötüken Hocam bir duyumunuz var mı? Birlikte mi açıklanır ileri tarihlere sarkar mı?
-
@2577 anlaşılan yine sizin dediginiz gibi olacak benimde tahminim 9 mayıs perşembe (tamamen tahmin)
-
Arkadaşlar mükerrerlik hakkında bir bilgisi olan var mı? Komisyondaki kişiler bizim dguy durumunu bilmiyor diye bir izlenime kavuştum. Bakanlık bunun için bir önlem almıştır mutlaka ancak gidişat mükerrerlik doğuracak gibime geliyor.
-
@hsncn bakanlık ne gibi bir önlem alacak ? Hiç öyle bi düşünceye girmeyin bence 10 ay mülakata girmeyi bekledik
-
@hsncn çok iyi biliyorlar her türlü bilgiyi. Ben girer girmez sormuşlardı dguya girmiştin diye teyit aldılar benden.
-
@walras12 hocam orası öyle ama bu konuya dikkat ederler diye düşünüyorum. Mükerrerlik olması durumunda süreç daha fazla karışacak. Ondan dolayı buna dikkat ederler diye düşünüyorum. En azından temenni ediyorum
-
Merhaba arkadaşlar önceki girdiğimiz guy da sinav notumuz komisyon uyelerinde var mıdır gorebiliyorlar mi
-
@aybala hocam o zaten sistemde görünüyor. Ancak sonucunu bilmiyorlar. Sonuç belli olsaydı uzatmazlardı bu kadar bence.
-
@hsncn sonucunu karşılaştırıp düzenleme yapılır elbette. Zaten mükerrer kişiler belirlidir.
-
Mükerrerlik olacağını sanmıyorum. Sonuçları karşılaştırıp düzenleme yaparlar diye düşünüyorum.
-
@aybala inşallah dediğiniz gibi olur, bir sıkıntı çıkmaz hocam.
-
Bu akşamdan itibaren açıklanabilir diyebiliriz sanırım. Guy mülakatları bitiyor bugün mükerrerliği önleyecek liste kontrolü yapılıp açıklanabilir inşAllah (tahmin duyum yok )
-
(Duyum değildir.) Artık listeyi açıklamamaları için bir neden dahi göremiyorum. Guy mülakatları denildi. Onlar da bugün bitiyor. Daha neyi bekliyoruz anlamıyorum.
-
@mami1616 aynı sizin gibi düşünüyorum.
-
@2577 sizin daha önce duyumunuz vardı 9 mayısı mı bekleriz bugünden itibaren her gün açıklanabilir mi? Duyumun veya tahmininiz var mı?
-
@teslame, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
(Duyum değildir.) Artık listeyi açıklamamaları için bir neden dahi göremiyorum. Guy mülakatları denildi. Onlar da bugün bitiyor. Daha neyi bekliyoruz anlamıyorum.
Eğer guvenlik soruşturması bekleniyorsa maalesef açıklamamak için sebepleri var hocam. Inşallah çok beklemeyiz.
-
@paretowilffredo varmı bir gelişme hocam?
-
@2577 kardo var mı yeni bir haber
-
Yapilanmada bu kadronun gelecegi belli olurdu.Ancak yapilanma henüz netlesmedigi icin önumuzu goremiyoruz.
-
@adnan-ötüken Bugün bir şeyler öğreniriz inşAllah hocam merakla bekliyoruz.