2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@babayega gerÇekten boş adamsın ve çok boş yapıyorsun . Bu özgüvenin umarım mülakat sonuçları açıklandıktan sonra balon gibi Sönmez
-
@ladislas34 son zamanlarda senin gibi kimin boş kimin dolu olduğunu tayin edin kerameti kendinden menkuler türedi
-
@babayega sen hala konusuyor musun ya siteye üye bile değildim ki sana cevap vermek icin üye oldum. Birazcik terbiyeli ol beceremiyosan sus. Insanlar buraya bir iki bilgi alır mıyım diye bakıyor. Bu kaçıncı polemiğin insanlarla sorun bende mi acaba diye 1 2 saniye düşün bi istersen. Yada sukûneti sağla hayr söylemiyosan sus.
-
Değerli arkadaşlar sakin olalım lütfen. Bu şahsın amacı belli insanları sinir etmek. Bir sinek vakası gibi ancak en azından sinek bir edep bilirdi terbiyeliydi. Ben bu şahsı engelliyorum. Siz de engelleyin sinirlerinize yazık.
-
İnsanlara tepeden bakanlar ve bir makama geldiğinde tepeden bakma potansiyeli olanlar kazanamaz inşallah. Bunlardan yeterince var, dahasına ihtiyaç yok.
-
@gencburokrat popülizm yapanlarda kazanamaz inşallah bunlarda gayet tehlikeli insanlar.bi insan neden begeni alayım diye böyle bomboş bı şey yazmaya gerek duyar.benim durumum tam olarak insanlara tepeden bakma değil,kendi değersiz varoluşumunda farkındayım.dguy ile makam arasında bağlantı kurmuşsun senide bilinç altın ele vermiş.kazanirsak zamaninda lise mezunları in yaptığı bir işi yapacağiz ne makamı?dguy a atfettiğin anlam ortadayken kimseye ahlak dersi vermeye kalkma,kendine karşı dürüst ol. Eleştirdiklerinden farkın yok.
-
@babayega arkadasım yazmayım yazmayım diyorum da çok boş konusuyorsun bir ötede oyna rica ediyorum.
-
@bybredd bende sonuçlar açıklandı sandım
-
@babayega Polemiğe girmediğiniz, tartışmadığınız kimse kalmayana kadar bekleyemedik. Siz bir süre dinlenin ve sakinleşin. Başlık ikazlara rağmen kavga başlığına döndü iyice. Siz sakinleşene dek biraz uzak kalın en iyisi.
Herkese iyi forumlar. -
@paretowilfredo üstad şükürler olsun bir an hiç yapmayacaksın sandım :))
-
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba açıklanma tarihi ile ilgili yazan çizen çok arkadaşımız olmuş gelir idaresi yaptığı tüm sözlü sınavların bitiş gününün üzerine tam 1 ay sonra açıklıyor bu yeni sayılan bir mevzuat sınav duyurularına girerseniz son sınavların hepsi mülakat tarihlerinin son günlerinin üzerine 1 ay sonra açıklanmıştır kurum bu konuda kendisine bu süreyi tanımıştır guy sonuçları 9 mayısta da açıklanabilir 30 mayısa kadar süreç işleyedebilir fakat dguy 9 mayıs ta çok çok büyük bir değişiklik olmadığı sürece açıklanacaktır hepinize kolay gelsin.
-
7-9 Mayıs arası tahminim.
-
@deflatör müdürlük aynı gün açıklandı belli olmaz o
-
@köyün-ağası müdürlükte, müdür yardımcılığıda 1 ay sonra açıklandı hocam.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@2577 hocam bi duyumunuz var mı sizden gelecek en ufak bir haber bekliyoruz
@paretowilfredo yeniden sorustursanız olmaz mı -
İleti kaldırılmıştır.
-
@2577, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
1-dguy mülakat sonuçları yaklaşık olarak 1 ay sonra açıklanacak
2-Alacağı kadroyu doldurmayabilirler. Sebebi
güvenlik soruşturması olumsuz olanları mülakatta
düşük notla eleyecekler.(sonradan yine
güvenlik soruşturması yapılacak) Bunu müdür ve müdür yardımcılarına
yaptılar. Şüpheli olması bile sıkıntı. Hakkında dava açılmasına
gerek yok.
3-Yeni alım kpss ye kadar olmayacak. Yeni alım
2018 kpss ve 2019 kpss puanıyla kpss'den sonra olacakŞUAN Kİ DURUM ÖZETİ İLERİDE NE OLUR
BİLEMEM
Duyumlarıma güvendiğim nadir forum üyelerinden biri kendisi. Bunu 27 gün önce söylemiş. -
@kaymakam yani haftaya açiklanacak mı ? Kimiside birlikte açıklanacak diyor. Guyu hemen 10 gunde açıklarlar mi ki geçen senelerdeki gibi olmayacak denmiş. Kafamda deli sorular
-
@simpeya umarım hocam benim bilgim yok ama hislerim Cuma’ya kadar bir şeylerin belli olacağını söylüyor.Hakkımızda hayırlısı