TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları

KPSS A
    303
    1975
    472700
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • eomer
      eomer @2577 Son düzenleyen:

@2577 evet hocam dile getirmiştiniz hatırlıyorum.Peki ufukta yeni alım gözüküyor mu?Maliye Bakanlığının tüm pozisyonları için(guy,vmy,dguy,mhuy)

Atçanyurt'tan selam getirdim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        sbf1983 @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı tebrik ederim hocam ben sizin surecte oldugunuzu bilmiyordum:) kendim kazanmis kadar sevindim:)Allah yolunuzu acik etsin😊

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • A
          açıklanmadı Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

58.defa bakışım ama yok..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • G
            gmsmustafa Son düzenleyen:

Çok guzel bir mulakatti ama nasip olmadi hakederek kazanan arkadaslari tebrik ederim yolumuza guy olarak devam edecegiz.

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • Y
              Yakup cemil Son düzenleyen:

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Nihayet bu süreç de bitti. Mülakatta olmamama rağmen sizin gibi heyecanlandım. Şimdi 2018 puanlarını kullanma zamanı insallah😀
              @pareto_wilfredo dostumuzdan içişleri alımı bekliyoruz 😁

• A
                atam2811 Son düzenleyen:

Arkadaşlar alakasız biliyorum ama önemli adalet kontrolörlük ten feragat ederseniz çok sevinirim 🙂 kazanan arkadaşlarım hakkınızda hayırlısi olsun ramazan gününde 🙂

• B
                  balans etkisi @duyguuu37 Son düzenleyen:

@duyguuu37 hocam adınıza çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun çok çok tebrik ediyorum👏👏👏

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • R
                    RootofAllEvil Son düzenleyen:

80 kişi alınmamış 😞

• T
                      tyr61 Yasaklı Son düzenleyen:

Sınavı 2 soruyla kaçırdım. Heyecanla bende takip ettim. Kazanan arkadaşları is hayatında tecrübemle diyorum hayırlı insanlarla is arkadaşlığı yapacağınız meslektaşlarla karşılaştırsın. Zira ne işi yaparsan yap mesai arkadaşın amirin sorunlu insansa huzurun olmuyor. Tekrardan kazananları Tebrik ediyorum. Allah hayirli etsin .

• N
                        nasibinikolla Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben mühendislikten girmiştim mülakata. DGUY'u kazananlar arasındayım ama bu süreç bitene kadar başka bir kurumu kazandım ve oraya başlamak üzereyim. Yedekler olacak mı? Olacaksa feragat edeceğim... Kazananları da tebrik ederim. Allah hayırlı etsin.

• D
                          duyguuu37 @balans etkisi Son düzenleyen:

@balans-etkisi hocam coook tesekkur ederim darisi en kisa surede size 🙂

• D
                            DS1966 Son düzenleyen:

Kazanan Arkadaşları Canı gönülden Tebrik ediyorumm. İnşallah yaşadığı süreci Unutmayan Arkadaşlara Nasip olmuştur. Bizlerede kısa sürede Nasip olur. Tabi İnşallah Yeni İlanlara Başvurmazlarsa 😊 Mülakatı olmayan arkadaşlarda Allahım daha Hayırlı yerler Nasip etsin..

• S
                              seagirls Son düzenleyen:

Arkadaşlar ne zaman göreve başlanılır?

• otuzyılsavaşı
                                otuzyılsavaşı @elisa Son düzenleyen:

@elisa
                                çok teşekkürler hocam 🙂 lanet olsun ki kazandım :))
                                darısı başınıza hocam. daha da güzelleri sizin ve tüm emek veren kardeşlerimin olsun.tekrar çok teşekkürler.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • otuzyılsavaşı
                                  otuzyılsavaşı @sbf1983 Son düzenleyen:

@sbf1983
                                  🙂 çok teşekkürler hocam 🙂 Allah razı olsun,o yüce gönlünüze göre versin.sağ olun var olun.sizin de yolunuz açık olsun.bir ömür mutluluklar diliyorum:))

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • S
                                    sbf1983 @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı Allah sizden de razı olsun hocam😊

• S
                                      sınavuzmanyrd Son düzenleyen:

Kazanamadığıma üzülmüyorum
                                      Pek hakettiğimi düşünmüyordum
                                      Ama kontenjanın doldurulmamasına çok kızıyorum
                                      Diğer kadrolarda sırf oy potansiyeli var diye alımları gereksiz gereksiz abartanlar
                                      A grubu alımlarında üçün beşin hesabını yapıyorlar
                                      Bütçe birtek a grubu alımlarında sıkıntıya giriyor
                                      Bir vatandaş olarak bunları görüyor ve bir kenara yazıyorum
                                      Rızkı da makamı da veren Allah tır.
                                      Allah büyüktür.

Birgünakıllıtelefondankurtulacağıminşaallah

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                      • P
                                        paretowilfredo Son düzenleyen:

Merhaba dostlar yeniden.
                                        Öncelikle yedekler konusu, yeni ilan ve diğer sorularınızı sakin kafa ile bi değerlendiririz. Şöyle bi durulsun ortalık evvela.

Bir yıla yayılan bir süreci hep beraber yaşadık. Zor geçti gerçekten, süreç çok uzun oldu GİB rutini dışına çıkarak. Nihayete erdik hep birlikte. Kazanan çok güzel dostlarımız var. Hepsini tek tek yürekten tebrik ediyorum. Çok sancılar yaşadık. Sonu güzel oldu çok şükür.

Olumsuz netice alan dostlarımız var. Hatta bu aşamaya dâhi gelememiş, buralarda görmek isteyeceğim çok kıymetli, sevdiğim insanlar var. Her aşamada şansını yitirmiş güzel insanlar, vazgeçmeyin lütfen. Bugün olmadı yarın olacak inşallah. Dile kolay diyeceksiniz, belki kızacaksınız kifayetsiz sözlerime içten içe ama, bu işin çözümü bu. Yıkılmamak. Ben elimden geldiğince gücüm yettiğince yanınızda olmaya çalışacağım yeni süreçlerde. İsmet Özel'in dediği gibi, toparlanın gitmiyoruz. Yeniden başlayacağız. Allah yâr ve yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık versin güzel dostlarım.

Kadronun dolmayışı 380 kişinin kara koyun olduğu gibi bir anlama kesinlikle gelmez. Böyle bir hissiyatla hareket etmeyin sakın. Kadronun neden doldurulmayacağına dair Sayın Berat Albayrak'ın bakış açısını sizinle paylaşmıştım. Asli sebep kesinlikle bu. Geri kalan her şey ancak bunun bahanesi olabilir.
                                        O nedenle gönlünüzü ferah tutun lütfen.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                        ...

...her dem taze doğarız,
                                        bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

Y U Q 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
                                        • E
                                          elisa Yasaklı @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı amin hocam. geride kalan biz issiz garibanların yüzü umarım güler:) tekrar tebrikler

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                          • I
                                            iktisat2009 Son düzenleyen:

Kazanan arkadaşları tebrik ederim .. girebilcegmiz en güzel mesleklerden birisi de dguy dır umarım bizlere de nasip olur . Kazanan arkadaşlar ferağatlarınızı verirseniz sizin yaşadığnız bu sevinçi bizlerde yaşarız umarım .

• 1
                                            • 2
                                            • 90
                                            • 91
                                            • 92
                                            • 93
                                            • 94
                                            • 98
                                            • 99
                                            • 92 / 99
                                            • İlk ileti