2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@rootofallevil sonuçlanır dostum rahat ol
-
dguy ve guy un mulakatina kalip sayistaya basvuran fazla kisi varmi bildiginiz
-
@gözde başvurdum hocam bende malum ses yok maliyeden
-
DguyGuy MülakatlarıYapılsın
DguyGuy MülakatlarıYapılsın
buyurun arkadaşlar ilk 15 dk görsel paylaşmayın etiket yapmayın
-
Hadi asilin twetlere. Biraz daha gundemde kalalim.
-
Bugünde açıklanmayacakmış. 18 şubat pazartesi (19 salıda olabilirmiş) olabilirmiş.
Net bilgiyi personel daire başkanlığından öğrenebilirsiniz çünkü personel işlemleri ile onlar ilgileniyor. Öncelik hangisi olur bilmiyorum. Ben dguy için bekliyorum. 16 ocakta dguy beklerken müdür ve müdür yardımcılarına öncelik verdiler. Kısaca 1 ay bekliyeceğiz. (kesin bilgi değil bu da ihtimal ) Daha erken olma olasılığı çok düşükmüş ama olabilirmiş. -
@2577 Hocam bunu kim dedi
-
@2577 kusura bakmayın ben yazılandan ppek bişey anlamadım
-
@2577 o mülakat tarihi mi mülakat günü açıklanma tarihi mi
-
@2577 bu mülakat tarihi mi
-
@2577 Şubat'ta aciklanirsa Mart ın ortasında yaparlar mulakatlari.bence güzel tarih Sayıştay elemesinden sonra 2-3 hafta dguy çalışırız.
-
Şubatta tarihler açıklanırsa mülakat ne zaman olacak bu isler ne zaman sonuclanacak.O kadar etkinlikte yapıyoruz sesimizi duyan yok.Ne yapsak boşuna bizleri umursayan yok en iyisi yeniden kpss ye hazırlanmak yoksa böyle kafayı yemek üzereyim
-
-
-
@fridakahlo sorma perişan olmuşlar.ogretmenlerle aynı zamanda etkinlik yaparak ne kadar etkisiz ve cılız olduğumuz ortaya çıktı.
-
@uruk-hai ona bakarsan saglikcilarda vardi, ogretmenler daha oncede bizimle ayni zamnlarda etkinlik yaptilar hatta mulakatlar yuzunden bizimle kavga bile ettiler, nerden baktigina bagli, bu dava bizim , sahip cikmakta marifet, burun kivirmakta marifet, isteyen diledigini yapar hocam
-
@maesteo bilginin nerden alınabileceğini soyledim. Personel daire başkanlığı 6 gruptan oluşur.(personel daire başkanı ismail aslan) Bizim için önemli olan grup
Fatih Paykal'ın başkanlığındaki grup olup sınav hizmetler müdürlüğü(yusuf kenan cevher), eğitim hizmetleri müdürlüğü(abdullah bayrak) ve eğitim merkezleri işletim müdürlüğü(hayati arslan) den oluşmaktadır. Bilgi doğrudan veya dolayı olarak bu kişilerden alınır. -
@seyhan anlaşılmayacak bir şey yok.
1-bu gün açıklanmayacağını söyledim
2-18-19 şubat mülakat tarihi(mülakat tarihi açıklanmadan mülakat olmaz)
3-sağlıklı bilgi personel daire başkanlığından alındığını söyledim
4-16 ocakta olduğu gibi dguy ve guy beklerken müdür ve müdür yardımcılığını açıkladılar. bundan dolayı öncelik hangisi olur bilmiyorum dedim
5-18 şubat önce olma olasılığı çok düşük olduğunu söyledim(olabilirde olmayabilirde)
6-Yazdıklarımın net olmadığını söyledim. ihtimal olduğunu söyledim. -
@2577 bilgi için çok sağolun hocam. o zaman bu sıralar açıklanması gerekiyor
-
@toranj mülakat gününü açıklanma tarihi (mülakat tarihi değil) aynı zaman da kesin bir bilgi olmadığını söyledim.