2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@uruk-hai güzel boş yapmışsın soru moru ezberlemedim hatta test bile çözmedim sadece konu çalışarak sınavı kazandım.Şu saçma sapan düşüncelerinizi doğruymuş gibi göstermeye çalışıyorsunuz ya hastayım
-
@cag317 ülkede ne cevherler varmış haberimiz yok.
-
@uruk-hai klasik bom boş.
-
1-dguy ve guy dan önce Gelir Uzmanlığı Yeterlik Sınavı açıklanacak muhtemelen
2-müdür ve müdür yardımcılığı mülakatları yaklaşık olarak 10 güne açıklanabilir -
@2577 mülakat yapıldıktan sonra 10 güne (yani mülakata girdikten sonra yaklaşık bir veya iki hafta içinde açıklanacak
-
@2577 yani guy ve dguyne zaman aciklanacak?
-
@2577 guy ve dguy mülakat tarihleri nr zaman
-
@2577 yani hocam guy ve dguy hakkında tahmininiz nedir
-
@2577 hocam sağolun bilgi veyiyosunuz ama öyle bi yazıyosunuz ki yani hiç bişey anlaşılmıyor. dguy ve guy şu tarihte olabilir deyin geçin bizi ilgilendirmiyor ki müdürlük veya yeterlilik
-
@2577 hocam bize dokunan yanı nedir? Öyle bir diyorsunuz ki mülakatlar nisana kadar gider gibi hal çıkıyor
-
@2577 müdür, müdür yard mülakat tarihleri açıklandı zaten neyi açıklanacak bunun:)
-
Bu arkadas dogru soyluyosa bu hafta duyumu da fos cikacak:(
-
@biriibfli tam olarak ne demek istiyor bu arkadas Müdür mülakat tarihleri açıklandı bu mülakatlar yapıldıktan sonra mı guy dguy açıklanacak. Neyin 10 günü bu
-
@2577 hocam bişey yazıyosunuz düzgünce yazın ne demek istediğinizi ne yazdıgınız ı anlamıyoz
-
Cümlede anlam sorusu çözüyoruz resmen
-
Anlayan anlamayana anlatsın, ne zaman mülakatlar
-
Adam bombayı ortaya koydu gitti.. bir şeyler söyledi ama gönderiyi de silemeyince, gitti herhalde
-
@ezo 1. Çümlede ilk yeterlilik yapılacaksa martın ilk haftası yeterlilik 2.3. Haftalar guy yada dguy olur diyor galiba
2. Cümlede müdür,müdür yrd mülakatları yapıldıktan 10 gün sonra sonuçları açıklanacak diyor ben bunu anladım -
@köyün-ağası 1. Madde bizi ilgilendirir de 2. Madde bize bağlamıyor ki o zaman.
-
@redcrossbjk haklısın bizi ilgilendirmeyecek birşeyi niye yazsın. Acaba bu müdür,müdür yard. Mülakatları yapıldıktan 10 gün sonra açıklanır. Açıklandıktan sonra da guy dguy tarihlerimi ilan edilecek nisanın son haftası başlar mülakatlar