VMY İÇİN EK KADRO VE EK BAŞVURU SÜRESI TALEBİ
-
Twitterda bir etkinlik mi düzenlesek arkadaşlar.
Ertelenen Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavına başvuramayanlar olarak ek süre ve ek kadro talep ediyoruz. Umutsuzca bekliyoruz
SN.
@RT_Erdogan
@BeratAlbayrak
@atvcomtr
@startv
@ShowTV
@KanalD
#Vmyicinekkadro
#Vmyicineksüre
#iibfkadroistiyor
#iibf
#sesimiziduyun -
@magdurbiriibfli Ben katılırım hocam destek de veririm elimden geldigince
-
Ertelenen sinav için 2018 puaniyla 700 kisinin daha sinava cagrilacagi soyleniyor.
-
@gökyeleli tam tersi kesinlikle öyle birşey olmayacağını vmy olan arkadaştan duydum.
-
Kesinlikle böyle bir etkinlik yapılmalı.Başkaları mağdur olmasın diye başvuru yapmadık şimdi bizleri de mağdur etmemeliler.
-
@james-buchanan hakli olabilirsiniz ben de öyle bikac kisiden duyduğumu söyledim
-
@gökyeleli Öyle bir durum olması durumunda 1500'e sıra gelir mi ne dersiniz? Ben girmesem de başvuracaktım bu sınava ama başkalarının hakkına geçmeyeyim diye vazgeçtim.Demek ki içimden geçirmişim tabi 80 ile kapatacağını da tahmin etmiştim ama yine de vazgeçtim.Keşke başvursaymışım..
-
etkinlikde ben de varım. hüseyin beyin gönderisinin altına toplanıp yazabiliriz. olursa ne ala olmazsa zaten yok
-
@fernando-reges olursa gelme ihtimali yüksek
-
@gökyeleli inşallah kazanırsınız.
-
Arkadaşlar puanım yüksek olmasına rağmen bu sınava başvurmadım. Eğer tekrardan başvuru hakkı verirlerse 2018 kpss puanımda yüksek olmasına rağmen yine başvurmayacam ama yanınızdayım. Çünkü Cumhurbaşkanı'nın açıklamasından sonra ilan gelmeyeceği belli. Bari insanlar 2018 puanını değerlendirsin.
-
@james-buchanan Sayistay sinavina girecem kazanirsam vmy dusunmuyorum . Guzel dileginiz tesekkurler. insallah siz kazanirsiniz.
-
Ben sayın Başkan Hüseyin Karakum'u etiketleyerek yazdım. Herkes uygun bir dille yazarsa ses getirir. Şuan 10.promosyon vmyler eğitimde, eğer orda arkadaşlarınız varsa onlara da söyleyin, üstadlara anlatsınlar durumu tekrar başvuru alınsın.
-
Daha önce buna benzer bir durum olmuş galiba. Baştan başvuruya açabilirler.
-
@onuktekin Başvuralnların hakkı saklı kalır ki zaten kurum öyle açıklama yaptı bunu beklemek hayal olur boşa umut, boş kalan kişi sayısı kadar diyecem vdk onuda yapmaz bana göre . Ben başvurmuştum ve puanım 85 şuanda puan korkusundan değil söylediklerim
-
@maesteo Estağfurullah hocam neden puan korkusundan olsun. Hiç aklıma gelmedi öyle bir şey. Adil olan başvuranların haklarının korunması elbette. Daha önce böyle bir durum yaşanmış dava açılmış ve sonrasında baştan başvuru alınmış bahsettiğim olay bu.
500 kişilik bir yazılı sınav kontenjanı kalmıştı bu sınavda yanılmıyorsam. Yeniden başvuru açarlarsa da o kontenjan için açılmalı.
Hayallerin gerçek olduğu bir ülkede yaşıyoruz ne olacağı belli olmaz yine de :)) -
Destekliyorum ben de kampanyayı son derece mantıklı bir iş olur
-
"başvuru yapan adayların haklarının saklı kalması kapsamında ileri bir tarihe ertelemesine karar verilmiştir." nedenini ilk gördüğümde ben ek bir başvuru açacaklarını düşünmüştüm sayıyı tamamlayamadıklarından ötürü, tabi belli de olmaz, sayıştay sınavında olmaz olanı gördük bu sınav için de herşey olabilir
-
Başlığı görünce bir an vmy sınavına ek başvuru açıldı sandım
-
Bu akşamkine katilqmayabilirim, şehirlerarasi otobüsteyim eve varınca uyuyakalmazsam atacağım ve bunu tekrar başvuru açılsa dahi basvurmayacagim halde yapacağım... En dişli rakiplerimiz gitsin istiyorum. Fakat bir de iş müfettişliği sonucu için yapsak nasıl olur? Eğer o açıklanırsa kazananlar dguy ve guy mulakatlarini hiç girmezler