2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@iibfpalace Geçmiş olsun, umarım beklediğinizden daha iyi bir sonuç gelir. Mülakat kaç dakika sürdü ?
-
@iibfpalace Alan sorusu dediğimiz hocam, iktisat maliye kamu yönetimi ile mi alakali? Bir de kaç dakika sürdü mülakat? Yazdıklariniz o kadar değerli ki.. Cok teşekkürler.
-
Tam bir sure veremiyorum ama yaklasik 20 dakika diyebilirim.Belki biraz daha fazladir veya azdir.Evet alandan kamu,iktisat,maliye vs... cikiyor anladigim kadariyla,cunku Seref Malkoc Bey "sagda alan sorulari solda hukuk sorulari var,birisini cek" demisti,sagdakinde hukuk sorusu olmadigi kanaatine vardim.Bu kanaatimde yaniliyor da olabilirim belki o fanusta da hukuk olabilir.Cok bir onemi yok hani,nihayetinde hukuk var diyelim Hatta,sorulardan en az bir tanesi hukuk olacak
-
Bu arada ortam mi gergindi yoksa benim gerginligim mi bilemedim.Ama ciddiyeti korumaya ozen gosterdiler.Malum,komisyondaki iki kisi eski milletvekili,ciddiyeti bozmuyorlar.
-
@iibfpalace Hocam çok teşekkürler. İlk defa bir mülakata gireceğim, o yüzden çok tahmin edemiyorum neler olabileceğini. Çok sağolun tekrardan. İnşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında.
-
@alageyik08 Rica ederim,size ve diger arkadaslara basarilar diliyorum
-
Biraz geç oldu ama ben de güncelleyeyim burayı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi iki tane fanus var, biri alan biri hukuk soruları. Alan sorusu bana kamu yönetimi çıkmıştı. Benimle birlikte girecek arkadaşlara da kamu yönetimi soruları rastlamıştı hep. Sakin olun, benim gibi heyecanlanmayın. Gözünüzün önünde büyük bir kamera var ama o heyecandan o kamerayı bile çok fark etmedim. Kamu basdenetçimiz bizzat orada olduğu için ben ayrıca bir heyecanlanmıştım ama çok sorun etmeyin. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin diyorum. Ben çok umutlu değilim, benim için bir deneyim oldu diye düşünüyorum.
-
Konuyu hortlatıyorum ama bu alımın akıbeti ne oldu sonuçlar açıklandı mı?
-
@rootofallevil henüz açıklanmadı
-
Sonuç açıklandı. Kazananlara hayırlı olsun arkadaşlar... Asilden kazanıp evrak teslim etmeyecek olan var mı bildiğiniz?
-
@işsizdegree link var mı hocam
-
@rootofallevil https/ /www.ombudsman.gov.tr/category/kurum-duyurulari/diger.html
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim listedeki 3 kişi içişleri stajyer kontrolör listesinde de var. Arayıp feragat ederlerse çok iyi olur
-
Kazananları tebrik ederim. İstihdam mülakatına girenler feragat ederse büyük iyilik yapmış olacak.
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim. Burayı kazanıp rtük ve sayıştay mülakatına gelmeyecek olan var mı? Rtük için iktisat bölümü
-
Gördüğüm kadarıyla İçişleri AB Uzman Yardımcılığı mülakatına kalan birkaç arkadaş var. Feragat ederseniz dualarımız sizinle. Her an sonuçlar açıklanabilir. Bir an önce yaparsanız çok iyi olur.
-
Kazanan arkadaşlar özelden mesaj atabilir mi? Süreç hakkında hem kollektif hareket edelim hem de birbirimize yardımcı olalım
-
-
Kamu Denetçiliği Kurumu, Uzman Yardımcılığı’nı kazanan ‘Ramazan Özkan’ Bey eğer mesajımı görüyorsanız bana ulaşmanızı rica ediyorum .
-
Kamu Denetçiliği Kurumu, Uzman Yardımcılığı’nı kazanan arkadaşlar buraya başlıcaksanız diğer kurumlarda girdiğiniz mülakatlardan feragat edermisiniz mülakat sonuçu açıklanmayan kurumlar var mükerrer isimler olmasın ..