2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@halluka Bana da gelmedi
-
@halluka
Bana da mesaj gelmedi -
@halluka Bana da gelmedi.
-
Teşekkürler arkadaşlar
-
Bu sene 92 üstü alan bir arkadaş puan ve sıralama paylaşabilir mi? Kıyaslamak adına soruyorum da
-
Kaçla kapattı arkadaşlar bilen var mi? 85 puana gelmeyeceği için basvurmadim
-
@cagii Başvurular 5 Kasıma kadar devam ediyor.
-
@cagii ben de hiç tenezzül etmedim :))))
-
@ceks74 valla benim puana imkani yok hocam, hadi yds istese cok küçük bi ihtimal de gene de gelmez
-
Belgeleri elden teslim eden var mı?
-
Arkadaşlar sadece meraktan soruyorum. Farzedelim 40 uzman yardımcısı için alıma çıkan kurum yds şartı da koysa tahminen kaç puanla kapatır?
-
Cevap verirseniz sevinirim
-
@872 Puan türüne göre veya başvuran sayısına göre değişir ama fikir vermesi açısından:
KVKK 10 kişilik açtı. P33 ve P38 için. YDS’den 70 puan istiyordu. 200 kişi sınava girdi. Sanıyorum 79’la kapattı.
-
@adolf-stalin teşekkürler hocam sağolun
-
@872 oldukça düşük kapatır hocam. Etrafta konuşulduğu gibi değil. Herkesin dilinde “bir dil yetmez, iki tane gerekli artık” gibi bir durum yok. İngilizceyi doğru düzgün bilen yok. O yüzden puanları aşağıya çeker.
-
@veblenist tamamdır hocam teşekkürler
-
arkadaslar yazıldı mı bılmıyorum ama gecıcı mezunıyet belgemın fotografını cekıpte yuklesem olur mu ?
-
@morand Hocam taratma imkaniniz varsa taratin diyorum.
-
UNUTMAYIN!!! SAAT :20:00 DA MHUY 3. ETKİNLİK DUZENLENECEK
KARDEŞİNİZE ARKADAŞINIZA AİLENIZE SÖYLEYİN KİMİN TWİTİ VARSA GELSİN DESTEĞE.
CUMHURBAŞKANIMIZI , HAZİNE VE MALİYE BAKANIMIZI, HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞINI, BAKAN YARDIMCILARINI, BÜMKO' DAN TWITTER KULLANANLARI DERSHANE HOCALARINI, GAZETECİLERİ EKLEMEYİ UNUTMAYIN. -
ben de 82 ye gelmez diye başvurmadim.