30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Hep netler uzerinden gittik de 64 alip turu gecen 67 alip gecemeyen kisiler olacagini hic aklimiza getirmiyoruz sonucta derslerin agirliklari farkli degil mi? Niye puan üzerinden sinir cizmiyoruz da net üzerinden ciziyoruz? Ben yatayim en iyisi yarin ola hayrola
-
GUY forumu gibi yaptınız bu başlığı
Herkesin gönlündeki gibi olsun.Umarım ki bu forumdaki 225 kişi kalır yazılıya
-
Bu ileti silindi! -
@singer32 bu nasıl bir üslup?
-
@singer32 la nedir arkadaşım, bu nasıl bir laubalilik
-
Arkadaşlar yarın 17:00 gibi açıklanması bekleniyor sınav sonucunun. Sürprizler olabilir. İşin ilginç tarafı ne biliyomusunuz. Kimse kendinden emin değil bence sürprizler olacaktır. Çünkü bu sınav sadece eleme sinavi yani daha denetci olmuş olmuyorsunuz.sınav sonrası 19 günü boşa geçirmiş bir arkadaşınız olarak eleme sınavını gectiysem işim yaş. Ama sadece benim işim yaş değil benim gibi nicesi var... arkadaşlar yarın görücez sonrası yok yigen...derin bir sessizlik kaplar ortalığı hacı!
-
@böğürtlen kayıtsız kalamadım...
Bu nasıl bir edebi serzeniştir
Yarın umarım güzel sonuçlar neticesinde de bir kuple yorum alırız senden -
Ben hala gülüyorum ya. Hakkını helal et @böğürtlen
-
@böğürtlen bende tam sınırdayım . bende halkbank sınavından sonra yatıyorum :S zaten 19 gündede sınav kazanılmaz içim rahat ondan
-
Böğürtlen arkadaş 17 gibi aciklanacagini nerden duydun?Sinav sonrası hepimiz yatislardayiz galibabeklemek çok zor
-
-
2525 hacı helal olsun. Şimdi sıkı durun 62 alan içerde...
-
Böğürtlen evlat şimdi bana doğruyu şöyle icerde'n' misin
-
herkesin psikoloji bozuk valla. sınavları kazansa psikolojik durumda giremeyecek adamlar var
-
Valla ne desem boş haci. Rüyamda İçerde'yedim ama yarın sarp'ı mi sapı mi bilemiyorum baskan
-
Millet uçmuş haydeeee
-
@ncbb yarın mübarek bir gün. İnşallah hak eden, emek veren adaylar kazanır. Sınavı kazanma Ve cuma gününün bereketi ile psikolojileri düzelir. Diğer emek veren arkadaşlar içinde birbirimize dua ederiz, emeklerin karşılığını en güzel şekilde alınması için..
-
Herkese iyi şanslar dilerim
-
Uzun süredir emek karşılığı alamamışların bir miktar karşılık bulmaları dileği ile herkese bol şanslar
-
Arkadaşlar şaka bir yana eleme sınavını geçin veya geçmeyin sağlık olsun. Bu sınava girenlerin çoğu kamuda çalışıyodur zaten Allah işi olmayanlara yardım etsin o kardeşlerimin işi çok zor...