30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@KNUT-Wicksell hocam şimdi herhangi bir platforma para yatırma işlemi evrak gönderme işlemi falan varmı ?
-
Yaziliya kalan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyor zamn da kısıtlı
-
@Harun-Resid 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Hukuk 18-1
Maliye 15-4
İktisat 18-1
Gy 7-2
Gk 8-1
Sıralama 210Hocam yanlış doğruyu götürmüyordu neden boş bıraktınız ?
-
@harmenihas 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@Harun-Resid 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Hukuk 18-1
Maliye 15-4
İktisat 18-1
Gy 7-2
Gk 8-1
Sıralama 210Hocam yanlış doğruyu götürmüyordu neden boş bıraktınız ?
işte bu adam sayıştay denetçisi olacak çok iyi yaaa
-
Sonuçlar hepiniz için hayırlı olsun , kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayanlar üzülmesin demeyeceğim çünkü illaki insan mutsuz oluyor. Sadece Yen'i hedefler koyun önünüze ve çalışmaya devam edin. Hepinize başarılar dilerim
-
Arkadaşlar hayırlı olsun.
-
Evet benim de 63 doğru var 350.oldum o aralıkta baya insan var ve sadece 2 doğru ile kacirmisim yazılanlara gore. Ki sınavdan çıktıktan sonra çok basit 3 4 soruyu yanlış yaptim. Kendim ettim kendim buldum. Vardır bunda da bir hayir
-
@harmenihas vallahi sınav psikolojisi diyorlar ya garip bi durum oldu. Sınavdan çıktıktan sonra farkına vardım durumun. Nasip değilmiş ne yapalım.
-
Benim de olmadi iktisat cok kotu bos biraktigim sorular varmis cok uzuldum kazanan arkadaslari tebrik ediyorum . Biz diger sinava devam edelim
-
Arkadaşlar 10,665 kişi başvurmuş. http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/SAYISTAY/SayisalBilgiler18112016.pdf
-
@Harun-Resid olsun Hocam girmişsiniz listeye yine de. Benim de kaçırdığım 2 soru var ki herhalde Türkiye ortalamasında o sorular vardır. Listeye giremem derken sonuç beklediğimden çok iyi geldi. Klasik sınavda başarılar dilerim.
-
Gk 8-7
Gy. 10-5
İktisat 17-3
Maliye18-2
Hukuk 16-4
83. Sira -
Benimde olmamış, kazananları can'ı gönülden tebrik ediyorum.
Darısı bize inşallah -
Bende olmayanlardanım.Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun,başarılar.
-
@harmenihas vallahi klasik sınava da hiç çalışmadım gelmez diye bekliyordum. Muhasebe yoracak gibi duruyor da hayırlısı artık. Gönlümüzce olur inşallah her şey.
-
Yok mu kazanan arkadaşlardan maliye soru bankası önerisi? Yoksa herkes sadece 4T'den mi çalıştı? 4T elimde var onun yanına yardımcı bir kaynak daha arıyorum!
-
@Keymarsh hocam mali disiplin soru bankası çıkmış + özgün sorular var. Güzel farklı soruları var içerisinde.
-
Arkadaşlar şimdi bu sorunun yeri değil biliyorum ama merak ettim yine de sormam lazım bu sınava giren kişi sayısı çok az mesela guy sınavına giren kişi sayısı bunun kaç katı olur ?
-
Sonuç açıklandı başlıkta ses seda yok. Sanırım tahmin edildiği alandan yüksek yapanlarda 64-65 net yapan, alanı düşük gk-gy si yüksek olanlarda 67-68 net ile kalmış. 225. adaya ulaşmak lazım. Yakın olan varsa 220-230 arasında olan paylaşım yaparsa öğrenmiş oluruz net bir şekilde.
-
@Harun-Resid benden önceki sensin demek