30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@ceronimo ben daha borçlar hukuku caliscam, tvs beyanname tarihleri ezberliycem heyler heyi:) yarin sabah 9 a kadar ne bakarsak kar
-
Ben de bi idare döneyim diyorum:D beni gk gy yakacak ama hayırlısı bakalım. Belko Air yine 10 liranı kapmıştır
-
Yarın ki sınavda hepinize başarılar arkadaşlar. Bu akşam yayımlanan KHK ile 69 Sayıştay denetçisi daha ihraç edildi, yeni bir alıma sebep olacak mı bakalım.
-
Baksak bir türlü bakmasak bir türlü. Ben bıraktım ama aklım notlar da biraz daha güncel karıştırasim var
-
Sınav sonrası ilk yorum benden gelsin
Maliye'de Vergi bölümü beni fena zorladı ki en eksik olduğum yerdi.Hukuk kolaydı fakat 1 soruda hata olabilir.İktisat'ta Makro ve Para kolay Mikro göreceli zordu.
Genel Yetenek'te 13 doğrum var.Genel Yetenek'te 11 doğrum var.Diğer cevapları tereddütlü verdim.
Arkamdaki bayan arkadaş benim kağıdıma baktığı için hem o hem de ben uyarıldık.Sınav anında ben bacağımı salladım diye uyarıldım sandım ne olduğunu sınavdan sonra gözetmenin anlatmasıyla anlayabildim
-
Herkese gecmis olaun dostlar. Sinav 2014 sinavina gore kolaydi. Zor diyebilecegimiz en ciddi alan iktisatti o da sayistay duzeyi normaldi. Sayisal mikro sorulari bir iki de uc sayilabilecek bilgi sorusu yordu diyebiliriz. Hukuk maliye temel nitelikteydi. Turkce kolay matematikse yine ben matematigi ortalama olanlari biraz yorabilirdi. Ama genel itibariyle fena degildi. 70 e yaklasan bir kapatma ongoruyorum. Simdi sorulari tartismaya dolusabilirsiniz
-
Valla genel kültürü yapan kazanır diğer kısımları herkes yapacak şekilde kolaydı.alanda +46 doğru gelir bana
-
Tereddütlü işaretlemiştim ama yaylı müzik aleti sorusunun cevabı Cura,Atatürk'ün Mondoros'ta bulunduğu yer Suriye imiş.Ballıyım
@paretowilfredo Sanat Tarihi sorusunun cevabı neydi? Rokoko diye salladım ama.
-
70 ustu kapatir gibi. Alan sorulari 4 5 i haric kolaydi. Tarih belirleyici olur diye dusunuyorum
-
Kardesim gotik tarz ortacag fransasinda gelismistir diye bildigimden oyle dedim
-
@paretowilfredo bende İtalya'da çok gotik yapıya rastladığımdan Fransızlar'da rokoko'yu bulmuşlardir dedim ama mantiksız attım sanirsam
-
Alan soruları görece kolaydı 4-5 soru hariç , türkçe kolay geldi bana matematik zordu. Hayırlısı olsun diyelim . İktisatta tobinin q lu sorusunu ne yaptınız
-
@escobar_p 70 e dayancak herhalde
-
@paretowilfredo hocam sinav sorulari aciklanacak mi ?
-
Silvan die bi cevap varmiydi
-
Kızılay'da kahve içilecek güzel bir mekan bilen var mi? (Mümkünse nargile-cafe olmasın)
-
@escobar_p ormancı var konur da bekliyoruz hocam
-
@mzeytci vardı.
-
@oguznan21 özelden msj attim.
-
Bu ileti silindi!