30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@yaya51 calismaya çalışan var
-
güncel konularda alanı pek aratmıyor çok yoğun bi gündem yaşıyoruz
-
Sınav giriş belgesi açıklandı
-
Arkadaşlar aşti den odtü makine mühendisliği bölümüne nasıl gidilir dolmuş felan var mı?
-
Ankara Üniversitesi İlahiyat'ta giriyorum bende sınava.Merkezi bir yer olması iyi oldu
-
Gazi iktisatta girenler
-
@emreblr kardeşim aştiden kızılaya ankaray var ona biniyosun kızılayda inip güvenparktan odtü dolmusuna biniyosun..Ya da asti'nin biraz asagisinda armada alisveris merkezi var yuruyerek 10 dakika oraya yuruyup onun onunden odtu dolmusuna binebilirsin.
-
@yaya51 yalnız değilsin
-
@Rawls kat 2 derslikte 203 mu
-
@Arslanargun-Harun çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
-
@escobar_p kazanacakları orayamı almışlar acaba Bende ordayım
-
@emreblr rica ederim.
-
@yaya51 kat 3 303 yukardayiz kardeşim
-
@tarziktisat benim zor
-
@escobar_p hangimizin zor değil?
-
@bikbik; @tarziktisat için değil
-
@escobar_p hayali bile güzel
-
@emreblr Hocam aştinin önünden direk odtünün içine giren dolmuş var. Okulun içine giren dolmuşa binmeniz önemli çünkü kapı ile makine mühendisliğinin arası çok fazla.
-
Merhaba arkadaslar
Oncelikle haftasonu sinava girecek herkese basarilar dilerim. Umarim herkesin hakki olani alacagi bir sinav olur. Genel kultur anlaminda son bir kac gun kala yogun bir bilgi alisverisine girsek iyi olur bir tane benden gelsin
şeker fabrikasi hangi ildedir?bu yil Komiserlik sinavinda cikan genel kultur sorusu. Firat kalkani? -
Bir kaç gündür bakamadım da foruma, bir arkadaşın benim iletilerime garezi var heralde! Yaptığım yorumları eksilemiş, acaba nedendir:) yaptığım yorumlarda ithafen yapılmış yorumlar değildir. Eğer ki rahatsızlık duyan bir arkadaşım varsa özelden mesaj atabilir. Hoş, çok da önemli değil ama; alaka kuramdım... sınava az kaldı herkese başarılar, hepimiz için iyisi olsun.