30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@escobar_p @Rawls mulakata neyin etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz,hele son olaylardan sonra
-
Bence 18 er alan 27 gk gy yapanlar isi goturur
-
Tabi ilk sıralarda olmanın avantajları vardir.Ancak bence ilk sıralar hedeflemesini yazılı sınavda yapmak daha yararlı olacaktır.Bunda gerekirse 225. Olayım yazilida hedef ilk 50 olacaktır çoğu kişinin
-
18er alan 25 üstü genel yetenek genel kültür yazılmış ama bu netleri kpssye oranlarsak orada yapanların sayısı bile 225 etmez.
-
Arkadaşlar nerdeyse %100 başarı olursa anca diyorsunuz öyle bi dünya yok kusura bakmayın.%50 isteyen bi Kpss süreci vardı.Basi kurumlar %60 ister en fazla başarı isteyen kurumlardan biri Sayıştay oda %70-80 ister.Daha fazlası abartı bence
-
Iki senedir dogru duzgun alim yok en iyilerin yarstigi bir sinav olacak 225 cok dusuk bir rakam o yuzden herhalukarda 75 ustu yapanlar kazanacak bu yazi burda dursun sinav sonuda burdayim ben
-
@yaya51 19 ar alan 29 gk-gy deseydın kardeş. Naptın bitirdin bizi.
-
@yaya51 sahadan idda forumlarinda olur ya maç sonu burdayim o aklima geldi kardeşim Alım az rakipler güçlü sınav zor olunca böyle düşünmek normal.Yinede bakalım girelim sınav ne getirecek bize
-
Bu ileti silindi! -
Herkes cikmasini dusundugu potansiyel guncel sorulari yazsin sinava kadar belki biri tutar.
-
@yaya51 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Herkes cikmasini dusundugu potansiyel guncel sorulari yazsin sinava kadar belki biri tutar.
Küt-ül amare KPSS de gelmedi ama bu sene lafı çok oldu gelebilir.
-
@Rawls katılıyorum sana, ortalama 65+ olanlar eleme kısmında başarılı sayılacaktır bence
-
@2525 ilk aklıma gelen soru buydu biliyo musun çıksın artık bi yerde burda olmadi Idari Hakimlik artik
-
@Rawls bu sene milletin diline pelesenk olmuştu;) bu Yen'i nobelcilerden gelebilir belki. Çağla'dan sonra soruları sınava çok yakın bir zamanda hazırladıklarını düşünürsek gelme ihtimali var
-
Bu ileti silindi! -
@Rawls yenileri gelmez sorular coktan hazırlanmıştır cb'nın seçimleri yenilemesi kesin çıkar birde ohal süreci 2 soru verdim hadi
-
Memurlarin görevden uzaklaştırılması.Malum güncel bi olay Idare huk. Yuksek gelme ihtimali.Maliyeden de zaten bütçenin hazirlanma süreci her zaman bankom.Tarihler ve Hazirlama onay
-
Güncel olimpiyatlardaki madalyalarimizdan biri olur
-
Kolombiya başkanı Juan Manuel Santos'un nobel barış ödülünü alması bence güzel bir soru olur.
-
Nobel odulleri yeni verildi bence sorular coktan hazrdir cikmaz onlar diye dusunuyorum.