30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
@escobar_p doğrudur. Zaten konular iç içe olduğundan hepsine bakmak gerek. Sadece yazdığın sorular için demiştim
-
Allahım ne kadar da kapsamlı bir sınav. Soru sayısı azaldığından belki bir umut belirttiklerinin dışına çıkamazlar
-
O zaman harcamalar gelirler ve borclanma da bütçe içinde degerlendirildigi için sorulacak.Ama derinliği çok olmaz gibi
-
@Rawls 5018 i bilmek sınavı kazandırır ️
-
Ek olarak Keşke sınav 2012 deki gibi olsa
-
@tarziktisat bak bu konuda %100 katılıyorum.5018 e hakim olmadan olmaz.
-
Keşke bi konuya da hakim olmadan girsek ne olurdu yani. Bu sınava girip bi maldivlerde tatil yapmak istiyorum. Ohhh düşünmek bile dinlendirici
-
Bu ileti silindi! -
Bence hukuk maliye iyi yapılırsa 64 le gidilir.çünkü en son 100 dogruyla girmişler e 150 ye 100 ise 90 a 60 oluyor hadi 3 4 ekle bence olumlu
-
Bence tarihinin en yuksek kapattigi sinav olacak 75 ustu biseyler bekliyorum.
-
@yaya51 soru sayısı azalması demek, daha kaliteli ve daha zor sınav demek. 60 Doğru yeterli olur.
-
Bende aynen 60-65 arasının yaziliya kalabileceğini düşünüyorum.Tabi dağılım da önemli olacak
-
@Rawls 15 er alan ,20 gk-gy- 65 le yazılıdayız kardeşim ️
-
@tarziktisat aynen öyle yaklaşık hedefi ilandan beri öyle koydum.Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
-
@tarziktisat dediğin gibi olmasını temenni ederim ama sanki bana en iyilerin sınavı gibi olacak geliyor. O yüzden alandan 17'şer net,GK-GY'den 25 net diye düşündüm hep.
-
@escobar_p O zaman sınava girip,git gel masraf yapmayalım hocam
-
@tarziktisat hahahaha.Sen sınav birincisi olursun
-
@escobar_p dediğin netleri yapsam olabilirim belki
-
Bu netleride en iyiler yapacaktir yine.Az soru öz soru olacaktır.@escobar_p o netler ilk 10 nun netleri olabilir ama amaç 225.
-
@Rawls İlk sıralarda yer almanın mülakata etkisi var mı :=)