30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Her ikisinde çözdüm benim tavsiyem hür 657 biraz basit kaçmış gibi
-
Sinavin belirleyici konulari genel kultur ve ikitisat olur
-
Hür yayınlarında yanlışlıklarla karşılaştım ve konu bakimindan eksik bir çok yer var.Şahsen tavsiye etmem.
-
657 yi de ben tavsiye etmiyorum zorlaştirrmak icin ellerinden geleni yapmislar ve cok yanlis var
-
Mülakatı kazanan kadın adayların sayılarının çok az olduğu yönünde dedikodular var. Bu konusa bir fikri olan var mı?
-
@vanim 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Mülakatı kazanan kadın adayların sayılarının çok az olduğu yönünde dedikodular var. Bu konusa bir fikri olan var mı?
Evet azmış. Sanirim 45 kisiden 4 ya da 5 idi.
Arkadaslar calismalar nasil gidiyor benim son bir maliye kaldi konu olarak o da bitince full soru gidecegim insallah. -
@davetsiz54 Bende Mikro İktisat,Ticaret/Anayasa/İdare Hukuku+Kamu Maliyesi aynen duruyor
Sınava kadar konular anca bitecek.
-
@escobar_p 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@davetsiz54 Bende Mikro İktisat,Ticaret/Anayasa/İdare Hukuku+Kamu Maliyesi aynen duruyor
Masallah hocam Allah bereket versin
-
@escobar_p 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
Kültür- yetenek kısmında bir Öner'in var mıdır? -
@2525 Açıkçası geçmiş yılların sınav sorularına baktığımda Matematik ve Türkçe bölümü oldukça kolay gözüküyor.KPSS'de Genel Yetenek neti iyi olan birinin çalışmasına gerek yok.
Genel Kültür'de Tarih ve Coğrafya KPSS'ye göre görecek olarak kolay.Soru bankası var elimde son 1-2 gün onlara göz atarım.KPSS için Genel Kültür hiç çalışmadıysan;Tarih ve Coğrafya'ya göz atman şart.Ezbere yapılacak sorular gelmiyor.
Sanat Tarihi'ne göz atmak lazım 1 soru geliyor. Güncel Konular zaten şans
-
@escobar_p toplam 87 netim vardı ilk sınavdan ama soru az olduğu için hata payı da az olması gerekiyor bi kendime güvenemedim şimdi evet çıkmış sorular kolay gözüküyor. Şu an onlara bakmakla iktifa ediyorum ama bakalım artık. Sanat tarihine de bakmam heralde şansım yaver giderse yaparım onu mantığındayım şua an. Çünkü daha alandan eksiğim var senin gibi
-
@2525 87 netin varsa KPSS GK-GY'de neredeyse aynı neti yapmışız seninle Bu sınavın GY'-GK'sını her türlü hallederiz.Alan önemli
-
@escobar_p umarım alandan da çıkmış soruları şöyle bir çek ettiğimde iktisat' ın zor olmadığını gördüm hukuk ve maliye belirleyici sanki
-
@2525 İktisat'ta arada zor sorular var bence.Hukukta detay soruyor,zaten artık KPSS'de de detay soruyor. Maliye KPSS'nin 1 tık üstünde bence.
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Tarih konuları ilke ve inkilaplardan mı başlıyor yoksa milli mücadeleden mi ? Geçmiş senelerin konu dağılımına baktım ilke ve inkilaplar diyo ancak sınavda milli mücadele döneminden de soru gelmiş. Sizlere bi danışıyım istedim.
-
Trablusgarp savasindan basla bence ben oyle yaptim.
-
dünya tarihi çok geniş bir konu 1 soru ya gelir ya da gelmez diye düşünüyorum.
-
@2525 soru sayısı çok az, sorular kaliteli olur. Her geçen gün alımlar azaldıkça soru kaliteleri artıyor.
-
657 dün elime geçti hocam dediğin gibi beklentileri pek karşılayamıyor malesef.
-
@tarziktisat tabi...
Hataları minimize etmekte yarar var:) şahsen maliye beni korkutan taraf