30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Peki ticaretten toplam kaç soru çıktığını bilen?
-
@satrab geçen yıllarda hukuk bölümü 30 soru iken 6 soru gelmiş. Bu yıl 4 tane gelmesi mantıklı görünüyor.
-
Zaten soru sayısının azalması da insanı sıkıntıya sokuyor. O kadar konu 4 soru ....
-
Arkadaşlar Para- Banka'ya Abuzer Pınarın soru kitabından çalışıyorum da Finansal Sistem- Uluslararası Finansal Sistem konuları sınava dahil mi? Sadece Para-Para Politikası-Merkez Bankacılığı konularına çalıştım, umarım eksik kalmaz.
-
@Ayşe-Doğan Yani 2014'te gelen bir soru Abuzer Hoca'nın kitabında da yoktu. Ne desem ki?
-
@paretowilfredo hadi ya peki iktisat teorisi ve iktisat politikası için nasıl bir kaynak gerek? Yoksa bunlar mikro makronun içinde mi. Zeynel dinlerin soru kitabı yeterli olur mu? Hukukçu olduğumdan konulara yabancıyım da
-
-
@paretowilfredo @Ayşe-Doğan ben cevaplayayım
İktisat Teorisi için İktisadi Düşünceler Tarihine çalışmanız yeterlidir.İktisat Politikası dediğimiz şey ise Para Politikası ve Maliye Politikası'dır.Makro İktisat ve Para/Banka çalışırsanız yeterli olur genel manada.
Zeynel Hoca'nın Çıkmış Sorular kitabı yetersiz kalabilir.İktisat'ta araya zorlayıcı soru koyabiliyorlar. Zor soru örneğini @paretowilfredo verebilir
-
@escobar_p Korkutmasak mı sınava girmeden belki yapmazlar bu kez öyle bir şey Seni çağırdım kenarda bu soruya dair bir şablonun varsa kolay olsun dedim
-
@escobar_p @paretowilfredo Çok teşekkür ettim arkadaşlar Zor soruları yapamazsak da canımız sağolsun, sorun değil
-
Dünyanın gelmiş geçmiş en zor sınavı. O değil de şu sınava zor diyen arkadaşlar merkez bankasının yazılısını görünce ne diyorlardır çok merak ediyorum. Tamam arada sırada 1-2 soru ile sallıyorlar. Ancak kpss ile arasında çok da fark yok.
-
@bikbik sınavın zorlugu alım sayısı,ıkı asamalı ıstıkrarlı bır surec ıstemesi ve en az hatayı yapanların kazandığı sınav olmasıyla alakalı. Soru dereceleriyle alakalı değil bence.
-
Kesinlikle zor bit sinav degil sadece cıta yüksek ve kisa sürede az hata gerektiriyor
-
İyide arkadaşlar bu söyledikleriniz birleşince sınav zor oluyor işte
-
@ceronimo Son günlerde gördüğüm en realist, rasyonel, çıkarımsalcı yorum
-
@ceronimo bizde zor dedikte, zor olmasının nedenleri arasında anlaşmaya çalışıyorduk
-
Biraz da şans işi. Atıyorum mikroyu çok iyi biliyorum dersin. Bir tek emek piyasa konusunda eksiklerin vardır. Diğer senelerde gelmemiş bu sene de gelmez dersin. Gider 2 soru oradan gelir. Soru sayısının azalması da bu anlamda kötü oldu. Çünkü ister istemez insan her dersi süper yapamıyor. Her ayrıntıyı bilemiyor. O yüzden zordan çok piyango gibi sınav demek daha doğru.
-
soru bankası olarak 657 mi yoksa Hür yayınları mı ? ya inceleyen içerikler hakkında bizi bilgilendirebilir mi
-
@kamikaze themis
-
hür incelemedim zaman yeter diyorsanız justice var on iki levha yayınlarının 657nin hakimim var ama daha az soru var içinde