30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Tamam kardeşim sağolasın
-
Konsensus sayıstay düzeyi için yeterlimidir sizce arkadaşlar.
-
@tarziktisat çıkmış soru anlamında yeter kardeşim ama iyi bir özgün kitap da çözebilirsin. (Themis gibi)
-
@paretowilfredo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@tarziktisat çıkmış soru anlamında yeter kardeşim ama iyi bir özgün kitap da çözebilirsin. (Themis gibi)
Themis hakimlik için var ama sanki hukuk baglamında bir seviye daha üstü gibi geliyor. Tabi zamanda az kalınca sıkıntı basmaya başladı
-
@tarziktisat Kardeşim yeter diye düşünenler başka şeyler için KPSS de azıcık gördüler dönüşümlü devrin kapandığını. Artık konu hakimiyeti ve kaliteli soru devri.
-
@paretowilfredo Selam,
Oncelikle degerli paylasimlariniz icin size ve diger arkadaslara cok tesekkur ederim.
Sayistay ve sonrasi kurumlar icin onerebileceginiz iktisat cozumlu soru bankasi varsa(alaninda yetkin ve bazi yayinlar gibi standart degil gercekten özgün ve osym ile uyumlu sorulari barindiran)linkini paylasir misiniz?
Simdiden tesekkurler -
Kardesim o standardi en iyi yakalayan ozgun soru bankasi Tufan Samet hocaninki. Her sinavdan evvel muhakkak cozulmeli bence.
-
@paretowilfredo bahsettiginiz kitap su mu
http://www.savaskitap.com/THEMIS-KPSS-Iktisat-Calisma-Kitabi-KPSS-ve-Kurum-Sinavlari-Icin_12180.html#0Yoksa bu tur kitaplar icin baska bir site öneriniz var midir
-
@denizci kendi sitesinde daha uygun olabilir fiyat
-
@paretowilfredo Anladim yardimlariniz icin cok tesekkurler size ve tum samimiyetle emek veren arkadaslara basarilar dilerim
-
@denizci eyvallah kardesim
-
Kpss de sonucuma çok güveniyorum bu sınav için de çalışmaya pek ara vermeden kpss kaynaklarıyla devam ettim.Bu ne kadar yeterli olur yoksa destek kaynak olarak 30 ekim için önerileriniz var mı ?
-
@mky konulariniza hakimiyetinizi koruyun kafidir
-
@paretowilfredo eyvallah teşekkürler.
-
Son anda karar verip 150 yi bayildik
Bakalim hayirlisi artik. Temelimiz var. Üstüne bol soru ve eksik tamamla zamani. Gözde de cok büyütmemek lazim 2 sayistay denetcisi arkadasimin evindeydim dün aksam, adamlar nasil kazandiklarini anlattilar valla acayip heveslendim. -
@davetsiz54 nasıl kazanmışlar bize de soylesene=)
-
@iibflibirgarip cok uzun hikaye be kardesim ama şunu belirteyim ikisi de kpssde öyle ahım şahım puan almadilar girelim de bir deneyelim kafasiyla girdiler..oturup aylarca sirf bu sinav icin calismadilar. Sadece nasil calisilacagini cok iyi biliyorlardi.
Ha bu arada ben ticareti secmistim zorla sildirdiler muhasebeyi sectirdiler bir sey demedim var herhalde bir bildikleri -
@davetsiz54 sağolsin inşallah şans bu sefer de bizden yana olur
-
@iibflibirgarip dediğin gibi biraz da şans lazım galiba
-
KPSS de kendini kanıtlamış kişiler için denetçilik Sınavı çok zor olmayacaktır.