30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı.
-
Gördüğüm kadarıyla İYUK'tan soru gelmiyor,yanlış mı biliyorum?
-
@escobar_p sanırım iyuk test sınavında yok klasik sınavda var
-
Aynen, elemede iyuk sorulmuyor. Klasik sınavda var. Güzel sorular da soruluyor hatta
-
Hey gidi 2014 sınavı geldi aklıma. İnşallah bu kez başarılı oluruz. Cümleten herkese başarılar kardeşler. Var mı bizim eski Sayıştaycılardan? buluşalım burada yeniden
-
@mk-ank o yıl ki meşhur başlığın soruları derlemede çok faydası oldu hocam. Ben geç dahil oldum ama o başlıktan epey denetçi çıktı inşallah bu başlık da bize uğurlu gelir
-
Arkadaslar hiç ses yok nasıl gidiyor?
-
Ben yeni başladım daha Medeni Hukuk çalışıyorum.Son 100 sayfa kaldı
Yetiştireceğimi tahmin ediyorum ama acaba yavaş mı gidiyorum diyorum bir yandan da
-
Diğerleri bitti galiba herkes kendini bilir hallolur diyorsan hallolur..
-
@ceronimo Diğerleri bitti derken Hukuktan başladım zaten
-
@escobar_p Tatili çok uzatmayaydın iyiydi Senin altyapı sağlam kardeşim inşallah halledersin biraz yoğun tempoyla
-
@paretowilfredo Tatili haftaya bitiriyorum Bu haftadan sonra günde 8-10 saate çıkarım yine vitesi arttırıp
-
@escobar_p Senelik izin olaydı iyiydi bizim de Valla 5 sene oldu tatil yapmayalı
-
@paretowilfredo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@escobar_p Senelik izin olaydı iyiydi bizim de Valla 5 sene oldu tatil yapmayalı
Yıllık iznin nasıl olmaz :X
-
@escobar_p Sene dolmadı daha yav
-
@paretowilfredo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
@escobar_p Sene dolmadı daha yav
hadi ya.1 seneyi doldurduğunda artık yaz sezonu kapanır ama 8 saat uzaklıkta Zanzibar var.Güneşlenmek ve yüzmek için idealdir
-
@escobar_p Aşağı kıtaya uçacağım da yer seçemedim daha
-
ÖSYM henüz "Sayıştay sınavı için başvuru modülünü" aktif hale getirmedi.
İster istemez insanın aklına sınav patlar mı sorusu geliyor.
-
yok canım ole bir şey de olmaz herhalde
-
@ceronimo 30 Ekim 2016 SAYIŞTAY Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Sınavı. içinde söyledi:
yok canım ole bir şey de olmaz herhalde
boşuna evham yapmışım.Şu anda modül açıldı,kaydı tamamladım.
-
Saygıdeğer arkadaşlar, yazılı sınav için Muhasebe ve Ticaret Hukuku arasından hangisinin seçilmesi daha uygundur acaba?Malum, başvuruda tercih etmemiz isteniyor.Muhasebede monografinin zorluk derecesi VMY sınavındakiyle benzer midir,tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa memnun kalırım.