Dguy, guy sonuçlarına itiraz eden oldu mu
-
@ulrich :)))
-
@prince77 hiç takip yok arkadaşlarda gib sayfasını
-
@prince77 Bizde de olur mu acaba
-
Soruları açıklayıp neyi doğru neyi yanlış kabul ettiklerini biliyor muyuz da itiraz edebiliyoruz ???Gib çok saçma cevapları doğru kabul ediyor .Mesela yıllarca zamanaşımını borcu sona erdiren hal olarak kabul etti.bunun doğrusunu yapan elendi ,yanlış yapan sınavı kazandı .Bu sınavda öyle olmadığını kim iddia edebilir ??? ben 83 84 bekliyordum 81 aldım .ve emindim cevaplarımdan .bilmiyorum ki neyi doğru kabul ettiler ???
-
Vay be dguy sonuçları değişmiş 2.grupta 2 kişi 3. Grupta 4 kişi daha mülakatlara katılmaya hak kazanmış bizde guy icin itiraz ettik ama değişen birsey olmadı yazıklar olsun böyle sisteme.
-
@ekeblad Bende 85 beklerken 82 aldım anlamadım bu işi
-
@ulrich evet 26 eylul duyurularinda 2. ve 3. grup sonuclari guncellenmistir duyurusu yer aliyor.
-
@shanks ben de 82 alanlardanim. herkese 82 li mi kaldi anlamadim. Kimi duydumsam hep 82 almis.
-
Bu sınavın 80 üstünü görmesi kurumun kalitesi düstü havası yaratmaması olabilir mi?En az 2 soru iptal olmaliydi.
-
@economist34 hocam belki de herkesin doğru diye kabul ettiği ve kitaplarda da doğru diye bilinen şeyleri onlar yanlış kabul etti.Soruları hazırlayanlar kurumun çalışanı olan vergi müfettişleri .Yani bir üniversiteyle anlaşıp felan soru hazırlanmıyor ee haliyle sorular da yüzeysel kaldı .şimdi onların zamanında konular daha ayrıntısızdı ve kolaydı .yanlış kabak gibi belliydi .ama artık ayrıntı çıktı ,sorular zorlaştı .komisyon da bunları göz ardı ediyor .
-
Mühendis ve İstatistik gruplarından puanı değişen oldu mu arkadaşlar?
-
@economist34 Bence sorun bizde değil onlarda bizden biri daha iyi soru hazırlar
-
@zach 79-80 toplu cevaplar bir araya getirilmeden tahminimdi.
-
Arkadaşlar ben itiraz etmedim bişey değişeceğini düşünmediğim için fakat bişey sormak istiyorum itiraz eden arkadaşlara.kira sorusu vardı tartışmali olan soru o sorunun cevabı alican hocanın çözdüğü gibi kabul edilmemiş yani 649 480 değil cevap ben kurumu arayıp sordum bu soruya itiraz eden oldu mu acaba?
-
@ekeblad ben sinavi 2 kez soru gozden gecirirek 60 dk da ciktim dedim bu sorularla mi secme yapilacak. Ama sinav sonucum pek de bu soyledigimi dogurmadi. Kazananlari tebrik ederim ama benim gibi olan cok kisi olunca sizin belittiginiz seyi bilmiyordum dolayisiyla bi nasil birsey demistim. Cokda ustunde durmuyorum Gib sinavlarina.Her ne kadwr vdk hazirlasa dan Bana gore vergi muf yard sinav sorulari bile kalitesiz ve ozensiz oluyor.
-
Cok merak ettim netleri eksik gelenler sonuc alabildi mi?
-
@biriibfli Hocam itiraz eden arkadaşlar E-Devlet üzerinden İnteraktif Vergi Dairesi hizmetine girerek İşlemlerim sekmesinden "Dilekçelerim/Bildirimlerim/Taleplerim ve Durumları - Gelen Evraklarım kısmından takip edebilirler. 03.10.2018 tarihli cevap yazısı yazmışlar bana maddi hata yoktur diye.
-
@fthdmrr anladim hocam kitapcik incelemesi falan yok yani siz bakamiyorsunuz
-
@biriibfli valla hocam o kadarını bilmiyorum cevap kağıdınız sınav kurulu tarafından incelemiş olup, maddi hata bulunmadığı tespit edilmiştir yazıyor hocam yazıda