DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
-
Bugüne kadar kaç kişi altmış üstü almıştır arkadaşlar haberi olan var mı ?
-
Arkadaşlar elinde skytest şifresi olan var mı? talibim..
-
Arkadaşlar bu güvenlik araştırması formunda şahsın imzası kısmını çıktı aldıktan sonra imzalıyoruz değil mi? Sizler nasıl yapmıştınız?
-
@leyli ben ordaki yazıyı sildim boş şekilde çıktısını aldım sonra imzaladım tükenmezle
-
@leyli cikti aldıktan sonra imza attım ben de.ama yazıyı silmemiştim.
-
tamamdır teşekkür ederim
-
Henüz sınava girmemiş olan arkadaşlar rica etsem sınavınız bittikten sonra gözetmenle görüşürken (puanınızı söylüyor - hangi bölümde kaç doğru kaç yanlış cevabınız var onları anlatıyor) şimdiye kadar kaç kişi barajı geçmiş diye sorabilir misiniz ?
-
Benim de olmadı maalesef, ancak 50 alabildim. Sınav genel olarak zor gelmedi ama zaman yönünden yetiştiremediğim haliyle boş kalan yerler oldu. Skytest de almadım o yüzden bir yararı var mıdır yok mudur onu bilemiyorum. Sınıfta en son iki kişi kalmıştık ben sonucumu alırken. Benden önce bitirip çıkan arkadaşlar hemen sonuçlarını öğrenip gittiği için kimseyle konuşma fırsatım da olmadı. Sadece benden hemen önce çıkan kişinin notunun ona söylenirken 35 olduğunu duydum, bir de masada 45 sonuçlu bir not gördüm. Kendi sonucumu öğrendikten sonra da o moral bozukluğuyla 60 barajını geçen kişi sayısını da sormak aklıma gelmedi. 60’ı geçen herkese bundan sonrası için başarılar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@leyli sağlık olsun hocam vardır herşeyde bir hayır bir kapı kapanır diğeri açılır hayırlısı olsun
-
@ttolga3 aynen öyle hocam, biz rızkımızı başka yerde kovalayacağız artık.
-
açıklanmış sanırım, kazananlara hayırlı olsun kaybedenlere geçmiş olsun...
-
@kml ne aciklanmis hocam anlamadim bir an bir sey mi kacirdim dedim. Daha devam ediyor hocam sinavlar bu hafta ara verildi hatta sinava son gunlerde girip su ana kadar kac kisinin gectigini bilen var mi arkadaslar. Bilgilendirirseniz cok iyi olur. Tesekkurler simdiden
-
Sınav listesi neden KPSS yüksekten başlayarak hazırlanıyor? (Kimsenin KPSS puanı açıklanmadı). Sınava ilk günlerde girmek ile son günlerde girmek arasında kim ne derse desin dağlar kadar fark var. KPSS den yüksek puan almanın dezavantaj yaratıyor olması ne kadar mantıklı? Avantaj yaratsın demiyorum dikkat. Bunun dışında sınav programı o kadar adalet gözetmeden düşüncesizce hazırlanmış ki. İlk iki hafta günde üç grup yapıldı. Artık hep günde iki grup. Şimdi anlamsız bir şekilde bir hafta ara verildi. Sınavın zorluğu herkesin malumu ve ne kadar zinde dinlenmiş bir beyinle girerseniz o kadar verim alabilirsiniz. Yani sabah ve öğlen oturumunda girenler için bir sorun yok. Peki ilk iki hafta 16:00-19:00 oturumunda yorgun beyinle giren 90 kişinin suçu nedir? Bir hafta ara vermek yerine sabit her gün iki oturum sınav yapılamaz mıydı? Keşke sınav sonuçlarını, yayınladıkları sınav programını kullanarak açıklasalar da, ilk günlerde girenler ve son günlerde girenler, ya da akşam oturumu ve sabah, öğlen oturumu başarı oranları arasında kolaylıkla bir karşılaştırma yapılabilse ve herkes şeffaf bir şekilde görse...
-
@helloworld katılıyorum hocam sinav programi biraz adaletsiz ve erken girenler icin dezavantaj olabiliyor ancak cok belirleyici bir faktor oldugunu dusunmuyorum bunun. Ama sinav saati bir etken. Sabah girenle aksam girenin zihin acikligi bir olmuyor. Onun disinda surec cok uzun.Cok zor degil aslinda gunde iki oturumdan toplam 50 kisi alinsa sinav iki haftada bile bitirilebilirdi.
-
@alpgirayhan yanlış başlığa yazmışım çok pardon
-
Sınavda 60'ı geçen ve geçecek olan arkadaşları tebrik ederim.Diğer arkadaşların bundan sonraki sınavlarında başarıllı olmalarını dilerim.Görüyorum ki burası ciddi anlamda sessizleşti.Sınava girmeye devam eden arkadaşların bilgi akışını sağlamalarını rica ediyorum."60'ı geçen kaç kişiymiş ve bundan sonraki yol haritası ne olacakmış" vb. konularda haberleşme platformu olarak burayı kullanalım.Herkese saygılar.
-
@hakani yazmak uzereydim tam benden once davrandiniz hocam katiliyorum size. Bilgi akışını sağlayalım arkadaşlar. Duyumlarınizi ve bilgilerinizi bekliyoruz. Herkese basarilar.
-
@alpgirayhan hocam aslına bakarsanız facebooktaki gruptan tutun çeşitli forumlardaki yorumları takip ediyorum hepsi tam bir ıssız ada.Kazananda başarlı olamayanda sessiz :).Yazmayamı eriniyoruz ya da bildiklerimizi sır mı sanıyoruz anlamadım:)Hadi hep beraber şu süreci alnımızın akıyla tamamlayıp görevlerimizin başına geçelim.
-
sözlü sınavda kıyafet zorunluluğu var mı acaba ?
-
Merhabalar ben de 53.3 yaptım maalesef. Ama sınavı 60 üstü yapan çok kişi olduğunu sanmıyorum. Görevliye de sordum 60 altı için yedek şansı var mı diye, bu sene 60 barajı getirildi gibi yuvarlak bir cevap verdi. Sınav salonunda çözen arkadaşlar olduğu için de konuşarak dikkat dağıtıcı gürültü yapmak istemedim. Çok net bir şey söylemedi ama görevli. Umuyorum yedeklerde ben ve benim gibilerin şansı olur. Fakat geçen senelerde yedeklerle birlikte 49 ile alım yapılmış. 60 sınırı bizlere bir adaletsizlik olmuyor mu ? Çünkü ben örneğin geçen senelerde girseydim şu an mülakat hakkım olacaktı... Geçen arkadaşlara süreç konusunda başarılar diliyorum.