PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Ben de kazandım, hayırlı olsun
-
@b-ays o kadarını bilmiyorum hocam siteden bakabilirsiniz. Buna ek olarak mesai ucreti falan da yaziyor.
-
Uzman asıl kazandım. Mayıs bedelliyim beni kabul ederler mi sizce
-
@üretici-rantı benim de olumlu 82 küsür ile çok şükür, darısı henüz yerlesemeyenlerin başına inşallah, Hocam askerlik sorun olmuyor kabul ederler
-
Bizi kısım kısım mı çağırırlar yoksa toplu olarak mı ben de bunu merak ediyorum..
-
@beyhude hocam belgeleri götürmeye gittiğimizde inşallah bunları detaylı öğrenebilecegiz. zaten sıralama da belli değil kaç kişi almışlar o da belli değil liste olsa daha şeffaf ve net olurdu
-
@gölkentli Bilgi için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi sorun olmaz
-
Bende varım darısı bekleyenlere.insallah degmistir
-
Maasimiz belli mi ben o rakamlra emin deilim.gise elemani 2800 kdr alior
-
@872 ptt lojmanı mı var.merak ettiğim konuydu.
-
@gulnaz lojman var hocam. Maasi da yukarida yazmştim.
-
Arkadaslar kazanalari tebrik ederim, kazanamayan arkadaslarin da insallah bir sonraki sinavlarda darisi baslarina olsun.. Eminim bircok kisi zorlu bir surecten gecti.. Dort yildir kac sinava girip elendigimi bilmiyorum.. Su bir ay sabah aksam kac kere ik sayfasini yeniledigim, burdan yazilanlari okudum yeni bi ileti girildiginde nasil heycan yasadigim bende, ben yasadim ben bilirim.. Bircogunuzla ayni hisleri paylastik.. Allah'ima cok sukur ben de kazandim.. Uyuyamiyorum ki ruya gordumse sabah bu mucize sonlanirsa diye.. Insallah ruya degildir.. Eger ruya da degilse ozluk haklariyla ilgili bi sey yayimlandi mi haberiniz var mi?
-
Oncelikle hepimize hayirli olsun,kazanan arkadaslari(tabi kendimi de) tebrik ediyorum Emin olun merkez uzman yrd. dan eksigi olmayan,fazlasi olan bir meslegi kazandiniz,haberiniz olsun
-
Bi ben kazanamadım galiba
-
Uzman yrd yok ama PTT personellerinin 2018 maaşları olduğunu iddia eden bu liste hakkında ne düşünüyorsunuz.?
http:/ /www.kpssrehber.com/kpsshaber-14336-pttde-hangi-kadro-hangi-pozisyon-ne-kadar-maas-aliyor-tum-personelin-maaslari.html
Ve evrak teslimini Ankara'da yapıyoruz, değil mi?
-
@sbf13 Yedek mi yazıyor hocam?
-
Hepimize hayirli olsun arkadaslar ben paem intibak eğitiminden yeni çıktım yapılır mı şimdi bu bana özlük haklarını bilen arkadaşlar yazabilir mi uzak kaldım 3 haftadır
-
arkadaşlar guvenlik soruşturmasınin başlanmış olma ihtimali var mı ? yoksa biz evrakları teslim ettikten sonra mı başlar umarım çok uzatmazlar süreci ??
-
@sbf13 ben de kazanamadım.. yalnız değilsiniz hayırlısı böyledir inşallah.. zarftaki iki soruyu da cevaplayamamıştım.. yazılı ve sözlü puanının ortalaması mı alınıyodu?
-
@nefin07 yedek olayı yok mu?