PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@nefin07 Evet, yedek değil misiniz?
-
@grejuva bilmiyorum yedek listesi var mı.. varsa da orda değilim.. kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
@nefin07 Üzülmeyin hocam. Türkiye'de bu tip kadrolarla ilgili her şey neredeyse tam bir kör dövüşü. Kime nerede ne düşeceği pek belli olmuyor...
-
@aymfa doğru söylüyosunuz hepimizin hakkında hayırlısı..
-
Yedek var . Yani bir arkadasimin arkadasi 10.yedekmis . Vatsaptan bir kisi de 4. Yedek
-
@bluephantom, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
İnanamıyorum. Yerleşmişim!!! 3.5 yıllık işkence sona erdi. Halen inanamıyorum.
Hocam hayırlı olsun tebrik ederim çok şükür açıkladılar artık
-
Merhaba arkadaşlar kazanan herkesi gönülden tebrik ederim kazanamayan arkadaşlarımın da Allah yolunu açık etsin inşallah en kısa zamanda onlar da güzel haberler alırlar
Benim numaramı da Whatsapp grubu yöneticisine iletebilecek bir arkadaşım var mıdır acaba? ️ -
Akarabalardan , postanede mi caliscaksin diyenlere ne diyorsunuz ben tam aciklayamiyorum:)
-
@b-ays Direkt "postacıyım evet kargon varsa ver götüreyim" diye cevap vermeme ramak kaldı.
-
@b-ays Babam dünden beri postacı şarkısını söylüyo, gülüyorum valla
-
Whatsapp grubu için yardımcı olabilir misiniz?
-
Kazanan herkesi tebrik ederim, Allah utandırmasın inşallah.
-
@sonhukukbükücü Çok teşekkür ederim, hocam. Siz de içerdesiniz sanırım. Yani ortalama 1 ay. Pek yanıltmadılar.
-
merhabalar ben de sınavı kazananlar arasındayım herkes için hayırlısı ve güzel günlerin habercisi olsun.
ben izmirde yaşadığım için bu 14 ocak'a kadar olan belge teslimi ankaraya posta yolu ile yapılabilir mi onu sormak istemiştim? -
@jalezarose hocam elden teslim diyor aman dikkat edelim. Ben de bursadan gidecegim nasipse
-
Arkadaşlar kazanan herkese hayırlı olsun Allah utandirmasi.
Bende teknikerliği kazandım tekniker maaşı ne kadar bilen var mı net... -
Hayırlı olsun arkadaşlar. Whatsapp grubunla ilgilenen arkadaşlar beni de dahil edebilir mi?
-
@ecthelion Grup ne için var arkadaşlar? Gerekliyse ben de katılmak isterim.
-
Arkadaslar bu saglik raporunu ozel hastaneden alabiliyor muyuz bilgisi olan var mi?
-
Ankara'da bu saglik raporunu alabecegimiz yerler neresidir