PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@BluePhantom yok hocam kesin değil maalesef tabi ki ilanı görmeden net bilemeyiz haklsıınız
-
@b-ays çok saolun son bi soru daha sorabilir miyim? sağlık kurulu raporu olarak belirtilmiş ama özel bi kurumdan da alınabilir mi?
-
@jalezarose özel ya da devlet hastanesi olabilir ancak en az 5 doktorun imzasi olmali ve görevini yapmasina engel bir durum/hastalik yoktur yazisi olmaliymis
-
@ecoftm ben de yedeklerdeyim, girenlerden %10'u bile geçiş yapsa bütün yedekler girmiş olur kuruma; lakin memurlarda soru-cevap olarak bunu gördüm, Ptt yönetmeliğine baktığımda PTTYönetmelik bknz. madde 21(4) "atama yapılabilir" yerine "yedekler arasından atama yapılır" ifadesi var, yine de 6 ay işi sıkı tutup İK'yı aramak gerekir, özellikle süreç uzarsa çağırmamaları ihtimali olur mu acaba
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, naçizane iki sorum var bilenler cevaplarsa memnun olurum.
-
Formları dolduruyorum ben de lakin SGK hizmet dökümlerini çıkarırken fark ettim ki okulum yaptığım stajlarda beni çalışan olarak göstermiş. 30’ar günden 2 kez işe girmiş çıkmışım gibi görünüyor. İş isteme beyannamesi ve güvenlik soruşturması belgesinde son çalışılan iş yeri gibi bölümler var oraya bunu yazmak gerekir mi?
-
Güvenlik soruşturması belgesini doldurduktan sonra direkt kuruma mı veriyorum yoksa emniyete mi götürmem gerekiyor? Verilen matbu formda “nüfus cüzdanı suretini onaylayanın soyadı-adı-görevi-imza-mühür-tarih” kısmı var yetkili birisi kimliğe göre dolduracakmış gibi bir durum var ancak anlayamadım.
-
-
@cxx 2. sorunuza yanit olarak, yeni kimliklerde o bilgi yok eski kimliklerde var, bu bilgiyi belki e devlette bulabilirsiniz kimlik bilgilerim gibi bir sekme varsa
-
@generalgeneral teşekkürler ancak sorduğum şey o değil. Orayı emniyet veya nüfus’tan onaylatacak mıyım merak ettiğim koşun bu.
-
@cxx 2. sorunun cevabı muhtemelen boş bırakılacağı ama kesin bir bilgim olmadığı için yarın aradıktan sonra bir kere daha yazışalım.
-
@cxx daha önce arşiv araştırması formu vermiş biri olarak yeni kimlik belgende hangi bilgiler yazıyor ise o kısımları doldurup geri kalan yerleri boş bırakılacağını söyleyebilirim. Nüfus cüzdanı onaylayan vs. yazan yer eski kimliklerde arka tarafta bulunuyordu. Bir yere gidip onaylatma gibi bir durum yok.
-
Kimlik kartı veya nüfus cüzdanıyla alakalı bir şey sormuyorum lakin cevap olarak ısrarla bu söyleniyor bununla ilgili hiçbir şey yazmamama bundan bahsetmememe rağmen neden böyle anlamakta zorlanıyorum.
https://i.hizliresim.com/ZX7aBo.png
Ptt’nin Sitesinde paylaşılan formda nüfus cüdanız suretini onaylayan kısmı var, orayı soruyorum. Bu belge bu şahsındır gibisinden Emniyet veya nüfus müdürlüğü tarafından doldurulup doldurulmayacağını merak etmiştim ancak sanıyorum ki o kısım Ptt tarafından doldurulacak gibi duruyor.
-
@cxx arşiv araştırmasını yapan dolduruyor.
-
Özlük haklarıdır maaştır bunları ne zaman öğrencez acaba?
-
bugün sağlık raporunu kurula vermek üzere poliklinikleri gezdim ben Van da oturuyorum 200 TL rapor parası istediler acaba her yerde mi ücretli onu merak ettim
-
@gölkentli özel hastanelerin fiyatlari şaşırtıcı şekilde daha ucuz olduğunu söyleyenler var 100 lira gibi mesela ama Vanda nasıldır bilemem bu dediklerim ankarada olanlar
-
@gölkentli Devlet Hastaneleri 200 istiyor ve 10 gün 2 hafta içinde verebiliriz diyorlar. Özel hastaneler 1 gün ve 110 lira diyen var. Dediğim İstanbul için.
-
Özkaya Tıp Merkezi oluyordur umarım.
-
İnsan kaynaklarını aradım aile hekimliği dışında devlet veya özel herhangi bir hastaneden alınabilir dendi. İzmir için söylüyorum devlet 200 TL istedi özeller 375 TL. Devlette 1 günde imzaları hallettim çarşamba günü hazır edebileceklerini söylediler. Sıra beklemeyin direk dalın odalara. Bilginize arkadaşlar
-
Sincan devlet hastanesinde uğraşıyorum sabahtan beri, 200 TL ücreti var
-
@bayke Özkaya tıp merkezini tercih etseydiniz hocam orası da oluyormus ve fiyatı da daha uygun
-
Merhaba İK'ya ulaştığınız telefon numarasını buraya yazar mısınız?