PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@bluephantom, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@sonhukukbükücü Çok teşekkür ederim, hocam. Siz de içerdesiniz sanırım. Yani ortalama 1 ay. Pek yanıltmadılar.
Şükür benim de olumlu. İyi oldu açıklamaları iyice gerilmistik ama ben hala kazandigimin farkında değilim yakın zamanda baslatirlar inşallah
-
Sağlık kurulu raporu öZel veya devlet hastanesinden alınabiliyor. Standart bi ücreti var onu vezneye yatırıyorsunuz sonra bir kaç polikliniğe gidip görüneniz yani imza almanız gerekiyor.özel hastanelerde daha kolay oluyormuş ben devlet hastanesinde çok uğraşmıştım üstelik hepsinde aynı para.
-
Hangi aşamaya gelindi arkadaşlar bilgilendirebilir misiniz?
-
@s1670 gruba ben de girmek istiyorum ama yanlış yere yazdım sanırım
-
bu lanet olası whatsapp grubuna gerek yok!
-
@872 teşekkür ederim
-
@gulnaz rica ederim hocam.
-
@872 arkadaşım bir kaç soruyla dewam edip tamamlayabilir miyim sohbeti.Ptt lojmanlarina illaki basvurabilioruzdr da çıkma ihtimali nedir.nasil süreç izleniyor.basvuru için neler yapmalıyız. Bir de lojman yeri uzak galiba doğru mudur?yarım saat kadar...
-
@ecthelion @Aymfa numaralarınızı atarsiniz ben iletebilirim gruba hocam
-
Yedekleri umutlandırmak isteyen var mı?
-
@gulnaz hocam sadece lojman imkani oldugunu biliyorum. Ayrintisini bilmiyorum maalesef. bu arada ben basvuramamstim. Sadece bu basligi takip ediyorum.
-
lojman varsa da herkese yoktur bence hatta evli olanlar öncekli olabilir benim merak ettiğim bir diğer husus eğitime tabi olacak miyiz en azından bu süre içinde lojman veya konaklama imkanı olsa şehir dışından gelenlerimiz şehire alışana kadar
-
@snkkpn evet ya başka biyeri tercih edecek olan varsa yazsın bizde yedekleri takip edelim.
-
arkadaşlar başka mülakatlara giren çok kişi var ve dguy, guy mülakat tarihini bekleyenler de vardır eminim. daha 2ay gvs var ondan sonra 1 sene içinde ptt çağırınca göreve başlayacak kazananlar. o yüzden bence dguy,guy,rekabet gibi yerleri kazanıp gidenler olacaktır o yüzden yedeklerin kesinlikle şansı olduğunu düşünüyorum.
-
@hazirlanan aynen merkez bankasini kazananlar oldu
-
@hazirlanan
Hocam neden guyu tercih etsin ki insanlar? -
@hazirlanan Hocam, moral bozmak istemem pek ama PTT'nin yeni bir sınava çıkacağı söyleniyor. Eğer bu sınavda uzman yardımcısı alırsa o zaman yedeklerin atanması zorlaşabilir.
-
@XYZ123 hocam ptt uzmanlık ankarada ama guyda kendi tercih ettiği ilde çalışacak o yüzden giderler. @BluePhantom uzman yardımcısı yeni ilanda yok bildiğim kadarıyla hocam.
-
@hazirlanan Hocam, bilgi kesin mi? Bir teyit etmek lazım onu
-
@hazirlanan
Aynen bu sebep haricinde çok mantıklı bulmadım da ondan sordum