PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Ptt genel müdürlüğünde personel için servis var mi?
-
@datcali Buca Seyfi Demirsoy
-
@gölkentli Başarı sırasına göre olduğu zaten belirtilmiş hocam. Önce başvuran çağrılmıyor.
-
@bluephantom öyle bi şey görmedim ama tabi dikkatimden kaçmış olabilir
-
uzman yardımcısının maaşı ne olur sizce?
-
@napoleon1 Bugün evrak teslim etmeye gidenlerden birine guy maaşından düşük olmayacak demişler, pazartesi günü ise en az 5000 olur uzman olunca 6-7 bin olur demişler.. Henüz belli değil sanırım.
-
Kac yedek var arkadaşlar bilgisi olan
-
Arkadaşlar bende ariorm acmiolar sağlık raporu için hastaneye tam teşekküllü mü demeliyim.Nasil belirteyim hastaneye
-
Servisi de sorabilirm ik teli acarsa.. arastirmalarima göre var gözüküyor
-
@gulnaz Tam teşkküllü değil. Özel hastane de olur. Yeter ki kurul raporu veriyor olsun.
-
Merhaba güvenlik soruşturması formunda nüfus cüzdanı sureti kısmını doldururken yeni kimlik kullananlar aile sıra no,cilt no gibi yeni kimlikte yazmayan kısımları boş mu bırakacağız,bir bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar belgeleri verdiğimize dair en son bi imza falan atıyo muyduk? Ben atmadım da acaba unutuldu mu merak ettim.
-
@ceng Hocam edevletteki nüfus cüzdanı suretinde bulunan cilt, sıra ve aile sıra noyu yazınız. Ben belgeleri henüz vermedim ama başka bir kuruma gvs verdiğimde edevletteki nüfus cüzdanı suretinden doldurtmuşlardı .
-
@bayke tamam teşekkür ederim
-
@gulnaz var hocam sordum ben. Ayrica mesai sanirik 8.30 da basliyor. Bide genel merkez binasında calismayacagiz biz sanırım, ptt banka basmudurlugu varmis ust sokaginda mi ne ek bina olarak geciyor orada caliscakmisiz. Eger oyleyse bankacilik alaninda uzman olacagimizi gosteriyor
-
@bayke hocam veriliş tarihini nerden bulabiliriz? E devlette bulamadım.
-
@keynes-baba hocam yeni kimlik varsa ve verilis tarihi yazmiyorsa yazmayin. Ben bos birakip verdim o kisimlari sorun olmadi
-
@beyhude Bunu bilen yok mu feci kafama takıldı
-
@wasp61 emin misiniz hocam ?Bu çok önemli bir gelişme
-
@wasp61 Genel merkez binasında çalışılmayacak mıymış? Bu pek hoş bir gelişme olmadı.