PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
O kadar aday yazılı, sözlü sınavlara girip çıkıyor, en son artık evrak teslim edilme aşamasına gelinmiş ama hala alınacak maaş, görev tanımı ve çalışılacak birim belli değil. Şu anda ne olacağını bilmeden işi kabul ediyoruz aslında. Arz talep dengesinin tamamen işveren lehine olmasından kaynaklanan bir durum bu. Diğer türlü akıl alır bir durum değil. Öyle kör kütük gidiyoruz işte...
-
Birde saglik kurl raporu heyet raporumu oluor.5doktor imzalamali denmis.hangi bölümler onemi vaar mı.
Sorular sorularr -
@iibfpalace @beyhude @cosmos Çok haklısınız. Ancak bence değer verilmemekten değil de süreci iyi yönettiklerinden böyle bir durum var gibime geliyor. Bir de hangi bölümlere neye göre kaydırılacak?
-
@gulnaz hocam merkez uzman yardimciları 5500 6000 civari aliyorlar ocak itibariyle.
-
@bluephantom hocam sizce yine bir uzman yardımcısı alımı olur mu ?
-
@cosmos Çok haklısınız fakat ülke şartları hocam... Dİğer türlü olsa çoğu insan başka kurumları tercih eder.Hepimiz biliyoruz bunu...
-
@gulnaz Yok hocam hiç yüksek değil. Burası ihs'li kamuya göre biraz fazla vermeli ki elemanlar kalıcı olsun. 70 yds istedi bu kurum. Ona göre özlük hakkı olmalı diğer türlü 2 sene içerisinde alınan personelin yarısı geçiş yapar başka kurumlara.
-
@gulnaz 70 yds , kurum sinavi ve mulakatla girilen bir yere gore biraz az bile diyebilirim.
-
@872 Hocam, memur alacakları kesin gibi ancak uzmanlar ilgili bir kısmı evet alacak diyor( örn: memurlar. net) diğer kısmıysa bu konuda pek bir bilginin olmadığını söylüyor. Benim tahminim devamı gelir gibi.
-
@bluephantom umarım devamı gelir hocam. Teşekkürler.
-
@872 teşekkürler sewgili arkadaşlarım
-
@gulnaz hocam ayni durumdan muzdaribim. Suan bir hastaneye geldim sadece dahiliye görüp imza verecek dedi ama burada birsürü kişi doktor doktor gezdigini soylemis. Ik yi ariyorum acan olmuyor bilen arkadaşlar yonlendirebilir mi acaba?
-
@offspring bnde cevp alamadim ona bn burdaki durumu anlatıp alicam artık...baska hastanelere de sor yada heyet raporu geciodur orasını kurum belirtmemis ki
-
@offspring Hocam en az 5 doktor imza olması gerekiyor diye biliyorum. Bende 6 doktor gezdim.
-
@keynes-baba sağolun teşekkür ederim ben de baska bir devlet hastanesi ile görüştüm dediginiz gibiymis o şekilde halledicem
-
@keynes-baba ogun verdimi raporu.bana 3gun surer diolar emin bile konuşmadı
-
@wasp61 istanbul da hangi hastaneden aldınız bana ozelden yazabilir msiniz hastane ismini.siz o ücreti verdiyseniz tekdoktor onaylı mı 3gun bekleticeklerini söylediler bana
-
Raporla ilgili devlet hastanesiyle görüştüm bende devlet memuriyeti yada ise girme diye iki secenek var hangisini secmeliyiz raporu alan arkaslar yardımcı olabilir mi acaba?
-
@datcali devlet memuriyeti hocam çünkü işe girme çok kapsamlı geldi.
-
@kml tesekkür ederim hocam eger devlet memuru ibaresini kabul ediyorlarsa sorun yok