PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Arkadaşlar, belgeleri teslim ettim. Hâlâ vermeyen varsa diplomanin aslının yanında fotokopisini de alsın. Gerekenler kısmında belirtilmemesine rağmen niye getirmedin diyorlar. Aynı zamanda SGK tescil ve hizmet dökümünü barkodlu alın; direkt çıktı almayın.
-
arkadaşlar adli sicil kaydı kurum adı ptt genel müdürlüğü mü yazdınız? Ptt genel müdürlüğü - devlet memurluğu diyeceğim doğru mudur ?
-
@hegia-sophia Ben PTT A.Ş, memuriyet yazdım hocam
-
@bayke hocam ikametgah adresi ile halen oturulan adres arasındaki fark ne acaba. Mesela benim ikametgah ankara ancak şu an ailemin yanındayım 6 aydır ondan mu bahsediyor acaba
-
@bluephantom, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Arkadaşlar, PTT memur başlığında asillerden bazılarının çağrıldığı, bazılarının başladığı yazıldı. 26.11.2018 tarihinde psikometrik testin açıklandığı düşünülürse yaklaşık 1 ay 1 haftalık sürede adaylar iş başı yapmaya başlamış. Birebir bizim için aynısı olmaz ancak aşağı yukarı aynı sürelerde en fazla 2 ay civarında dönüşler olur diye düşünüyorum.
İnşallah hocam
-
@hegia-sophia Hocam benim iki adresim de aynı o yüzden ikisini de zorlanmadan hallettim. İkametgah adresi edevletteki adresiniz olabilir, halen oturulan adres de zaten tanımından anlaşılıyor. Bence ikametgah adresine edevlet adresini ,diğerine de şu an bulunduğunuz adresi yazın. Yine de ik'yı aramak daha risksiz bir çözüm.
-
@offspring peki hocam yeni kimlik olanlar kayitli oldugu nufus idaresi ile il ilce mahalle yazan yerleri dolduracak mi acaba.tesekkurler
-
@haydarka benim güvenlik soruşturması formumu kontrol eden çalışan mahalle köy yazan yerden itibaren silmeye başladı. Yani 2. Sütun oluyor sanırım aile sira no, cilt no , verilme nedeni hepsini sildi. Isterseniz bi doldurulmus halini götürün bir de boş halini götürün bu şekilde garanti olur
-
@haydarka ben doldurdum bir sorun çıkmadı. Çok fark edeceğini sanmıyorum.
-
Arkadaşlar soruşturmalar tamamlandığında bize ne yolla ulaşıp haber vereceklerini bilen var mı?
-
@isim123 Tebligatla hocam. PTT olduklarını daima belli ederler.
-
Arkadaslar güvenlik sorusturması formunu ik ya götürmeden onaylatıyoruz sanırım ben o kısmı kacırmısım yapanlar yardımcı olabilir mi acaba?
-
@datcali Nerden çıktı hocam? Ben normal bir şekilde teslim ettim fotoğrafı yapıştırarak. Kimse bir şey demedi.
-
@datcali onaylatmıyoruz hocam kendileri imzalıyor o kısmı.
-
Arkadaşlar ptt dışında kvkk bekliyorum ancak ptt 14ü son o zamana kadar açıklanmazsa mecbur evrak teslim edeceğim sonraki aşamada açıklanırsa feragat edeceğim bu durumda yerime yedek çağırıyorlar mı?
-
@hegia-sophia ben de aynı durumdayım ama PTT’yi son güne bırakmamak için bu hafta evrakları teslim edeceğim. Benim de merak ettiğim konu soruşturmanın olumsuz sonuçlanma ihtimali var mıdır, kvkk açıkladığında PTT’den feragat etsek ve kvkk olumsuz olsa ya da aynı anda iki kurumdan da soruşturma devam edebilir mi sonucuna göre seçim yapabilir miyiz bilenler aydınlatırsa çok sevinirim acemiyim bu konuda
-
@hegia-sophia Çağrılır hocam. Yedekler zaten bu gibi durumlar için düşünülüyor. @lawyer1 Hocam, son dönemdeki olaylara karışmamışsanız bir şey çıkmaz o soruşturmadan. Dediğiniz her durum ihtimal dahilinde. PTT ye girdikten sonra olmadı çıkarsınız. Kvkk olmazsa zaten sıkıntı yok PTT'de çalışıyor olursunuz.
-
@lawyer1 bu da aklımda olan bir diğer soru
-
@bluephantom çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için herhangi bir olaya karışmadım ama riske atmak istemediğim için dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı eğer PTT önce açıklanırsa başlarım gerekirse ayrılırım kvkk olursa, ama kvkkdan çok umutlu değilim mülakatım iç açıcı değildi
-
Ptt oldu kvkk mulakatim pek iyi geçmedi olmayacak ama her zaman ufak da olsa belki olur ümidi var. Geçen hafta evrakları teslim ettim Ptt'ye... olursa zaten feragat ederiz direkt yedeklere sıra gelir olmazsa da Ptt'de devam ederiz. Evrakları teslim etmek en mantıklısi şu an için