PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@gulnaz çarşamba Ankara ddy hastanesine gittim, bugün teslim aldım. Muayeneler 2 saat sürdü. Sağlık kurulu raporu alacaklar, raporda başhekimin imzası var mı diye dikkat etsinler. Yoksa kabul etmiyorlar
-
Ankara'da cerrahi tıp merkezi ve özkaya tıp merkezinde daha uygun ve kısa sürede halloluyor işler bilginize...
Cerrahi tıp merkezindeki doktor ne kadar belirsiz bir kadro kime sorsam görev alanını bilmiyor dedi bugün Bu kadar aldıklarına göre banka felan kuracaklar herhalde diyerek tahminde bulundu
-
@öğrenci bu gidişle ptt bankta çalışacağız bence de
-
@generalgeneral Olabilitesi epey yüksek görünmeye başladı doktorun dahi dikkatini çekmiş
-
Belgeleri teslim ettikten sonra bi imza atan veya evrak alan oldu mu arkadaşlar ? neye göre bilecekler bizim teslim ettiğimizi
-
@datcali ben işe girme aldım, ikda sorun çıkmadı.
-
Allahım neler nelerrHer yer farklı bilgi verdi bugun bana.tek hekim raporu hafif işler için mi,memurlk diyince saglik kurul raporuna yonlendriolar bir kaç doktr imzalı.onun fiyatta masallahhadi ondaa da degilim doğru olsun yeterki
-
Arkadaşlar, PTT memur başlığında asillerden bazılarının çağrıldığı, bazılarının başladığı yazıldı. 26.11.2018 tarihinde psikometrik testin açıklandığı düşünülürse yaklaşık 1 ay 1 haftalık sürede adaylar iş başı yapmaya başlamış. Birebir bizim için aynısı olmaz ancak aşağı yukarı aynı sürelerde en fazla 2 ay civarında dönüşler olur diye düşünüyorum.
-
@bluephantom Teşekkürler bilgi için. İnşallah çok uzamadan başlarız.
-
Arkadaşlar sağlık raporunu Ankara'da ikamet edenler icin söylüyorum öveçler caddesinde cerrahi tip merkezi var cok uygun bir fiyata erken saatte gidip 1 saatte aldim. Evrak teslim ederken de diplomanizin aslini yaninizda goturmenizi oneririm. Noter onayli asli gibidir ibaresi disindakini kabul etmiyorlar. Bir de güvenlik sorusturmasi formunda yeni kimlige sahip olan arkadaşlar kimlik bilgilerinde seri no hariç olan kisimlari yani cilt no aile sira no gibi yerleri e devletten girip doldurmayin ben doldurdum evrak tesliminde yenisini cikardik. Yeni nufus kimliginde yazan bilgi hariç diger kısımları boş birakmaniz faydaniza. Bilgilendirmek istedim. Herkese kolay gelsin
-
@offspring ben gecen hafta teslim ettigimde hem e devletteki cilt no sıra no kısmını hem de yeni kimlikteki seri no kısmını doldurdum bu şekilde bi sorun olur mu dediğimde belgelerimi teslim alan kişi hayır zaten e devletteki bilgileriniz de size ait demişti. Siz böyle deyince korktum şimdi bi sorun çıkarsa diye.
-
@asd123 yok hocam sorun olacağını sanmam çünkü bizzat sizden o şekilde alınmış. Hatta bence yazilmasi daha uygun:) ama bugün başıma bu şekilde geldigi için yazmak istedim
-
@offspring Anladım hocam sağolun. Başta ben de belirttim ben bu şekilde hepsini yazdım ama sorun olur mu diye bi bakalım olmazsa sileriz dendi ilk. Belgelerin hepsi kontrol edilince yine sordum sorun olacaksa sileyim diye gerek yok zaten sizin bilgileriniz hepsi dedi bakan kişi. İnşallah iki türlü de sorun olmuyordur.
-
@asd123 ben de girmiştim e devletten bilgileri aldılar herhangi bişey demediler onunla ilgili, sorun olmadı
-
güvenlik formuna fotoğraf yapıştırıyor muyuz?
-
@hadleybull Evet
-
Arkadaşlar raporu herhangi bir hastaneden alabiliyor muyuz ayrıca hangi bölümlerden alacağımızı belirtiyor muyuz?
-
@marxistiktisat birkaç tane özel hastaneyi aradım kurum kabul ederse verebiliriz dediler
-
@marxistiktisat en az 5 doktor imzalı bashekim onaylı sağlık kurulu raporu olması lazım ozelleri de kabul ediyorlar eger Ankaradaysaniz Özkaya tıp merkezine gidebilirsiniz 100 tl ücreti muhtemelen 1 2 saat içinde halledebilirsiniz
-
@asd123 anladım teşekkürler