PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@aziz-petrick Aynen öyle hocam aynen öyle.. 3 hafta bitti açıklanmadı mülakat ,zatenbekleyeceğimizi biliyoruz biraz kafamız rahat olsun diye sonucları bekliyoruz o da yok.
-
bu hafta açıklanır mı?
-
bu hafta da açıklanmazsa 1 ayı geçen her sınav gibi bu sınavın sonuçları da sonsuzluğa doğru eğilecektir açılanma tarihi belirsizleşecektir
-
Aliexpress ve Ptt benim sabrımın sınırlarını normal insan evlatlarının 2-3 katına çıkarmıştır sanırım. Böyle devam ederse kariyerim uzman yardımcılığı yerine evliya yardımcılığına doğru gidecek.
-
Ben bıraktım artık beklemeyi hocam... Olmuyor gerçekten bir yandan insanlığın uzayı keşfetme macerasına bakıyorsun bir yandan kendi ülkendeki en verimli çağlarındaki gençlerin bir memur olmak için yaşadığı süreçlere bakıyorsun.. Gerçekten olmuyor. Yazık...
-
@öğrenci Alkisliyorum sizi.Konu da tam olarak bu.Bir yandan kismen yasitlarimiz olan Jack,John,William'i evreni kesfederken izliyoruz,bir yandan vasatin biraz ustunde bir memuriyet kadrosu icin burada aciklansin diye neredeyse yalvaracak pozisyondayiz.Ve o Jack,John,William ile ayni yuzyildayiz.Zorumuza giden de bu
-
@iibfpalace hocam sitede bir hareketlilik vardı bugün bazen baglanti kurmadi. Ama bugun icin beklemeyelim artik, 5.30 mesai saatleri
-
@skoatatik bence yine cumaya kadar bekletirler bizi. niyeyse hiç haftanın ilk günleri açıklanacakmış gibi gelmiyor bana. İnşallah ben yanılırım..
-
Twitter da etkinlik yapsak işe yarar mi acaba . Ben arada twitliyorum ama pek de iplemiyorlar
-
@b-ays İşe yaramaz, hocam. Kendinizi nafile yormayın. Kurumların kafalarında belli süreler vardır. O süreler bitmeden işleri bitse bile yayınlamazlar.
-
@b-ays Aynen uğraşmayın hocam ,gereksiz yere zahmet etmeyin kendinize.
-
Arkadaşlar alakasız olacak ama PTT şubelerini katılım bankasına dönüştürecek şeklinde bir söylenti var. Nedir ne değildir bilginiz var mı?
-
@tostsos Posta Katılım Bankası açılacağı söyleniyor ama bütün her şeyi o şekilde dönüştüreceğini sanmıyorum. O farklı bir iştirak olarak açıladabilir.
-
@bluephantom bu uzman yardımcılığı alımıyla, bankacılık alanında böyle bir yapılanmanın aynı dönemlere denk gelmesini nasıl yorumlamak gerekiyor? Sİzce uzman yardımcılarının bankada istihdam edilmeleri söz konusu olur mu?
-
@tostsos İhtimal dahilinde. Bir kısmı da denetimci olarak düşünülüyor ama bankadan ziyade PTT için. Yanlış anlaşılmasın uzman yardımcısı adı altında bu iş yaptırılacak. Denetimci diye özel kadro verilmeyecek.
-
@bluephantom ne olcaksa olsa da bir an önce ,biz de kazandik mi kazandıysak burda kalmak istiyor muyuz, kazanamadiysak baska hangi ilanlar var yolumuza baksak
Bunun mulakat sonucunu beklerken diger ilanlara odaklanamiyorum ya
2018 alimi sözde ama 2019 a gircez şurada ya az kaldi -
@generalgeneral Pek çok ilan öyle hocam. Maalesef ülkenin durumu. Bunu ben de çok istiyorum. 1 ay ortalama süredir. Bundan saatten sonra fazla sürmez tahminim.
-
Yapabileceğimiz pek bir şey yok, arkadaşlar. Büyük bir aksilik olmadıkça sonuçların belli olmaması gibi bir ihtimal yok. Muhtemelen mülakatların son akşamı zaten belli olmuştur, 235-240 kişi arasından 200 kişinin belli olması ne kadar sürebilir ki. Yeni kadro olması, hazırlıklar gibi sebeplerle ağırdan alıyorlar...
Biliyorum, zor durumda olan arkadaşlar var; gelecek kaygısı, baskı, maddi sebepler vs... Şüphesiz ki zorlukla beraber bir kolaylık, güzellik de vardır; bir de olaya iyi yönünden bakalım. PTT -ki bildiğimiz gibi işlem hacmi çoğu bakanlıktan bile fazla, potansiyeli çok yüksek olan bir kurum- bir hedef koymuş, 2023'e kadar yüzbin elemana ulaşmak istiyor. Bu durum bize iş garantisi gibi bir avantajın yanında şöyle bir şey daha getiriyor: Bizler, yani muhtemelen az kişi eleneceği için çoğumuz (umarım hepimiz), beş yıl içinde iki buçuk kat büyümeye hazırlanan bir kurumun ilk kalifiye yönetici adayları olacağız...
Hep beraber bekleyelim. Önceden alabileceğimiz her habere de açık olalım ve umarım güzel şartlarda, birbirimizi kollayarak çalışalım...
-
@aymfa
aradım az önce yine klişe söylemleri olan çok az kaldı dedi ama geçen hafta salı günü aradım bi beyefendi o hafta açıklanır mi soruma evet demisti madem açıklanmayacakti neden umut verdiniz şimdi ister istemez beklenti içine giriyorm dedim. çok az kaldığı için söylemiş olabilir son çalışmalarımızı yapıyoruz o yüzden demiştir diye ekledi ama şimdi geçen hafta olduğu gibi ters köşe yaparlar diye beklenti içine girmiyorum sonra sıkılıyor insan size de tavsiyem öyle yapın umarım Aralık bitmeden açıklanır. -
Sona yaklastık dedi aradığımda cumaya kadar acıklarlar insallahen gec 31 Aralık ya da