PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Biraz önce ik yı aradım gönderim devam ediyor bu hafta içinde de gelebilir dediler
-
@lawyer1 bugünde gelen olmadı. inşallah fazla uzun sürmez
-
Arkadaşlar başlayan olduysa ilk gün deneyimini yazacak olan yok mu?
-
Bugün bi arkadaşa daha tebligat geldi. Ankaralı o da..
-
Bugün sözleşmeyi imzalamak için kuruma gittim. Tebligatlar gönderilmeye devam ediyordu , 2. grubu ne zaman çağıracaksınız diye sorduğumda "en kısa zamanda" dediler. Yaklaşık 2- 3 aylık eğitimden sonra bölümlere ayrılacakmış. Cepadaki binası bilişim üzerineymiş o yüzden muhtemelen Ulustaki bölümlerde çalışacağız. Ankara'nın çok uzak yerleri hariç her yerine servisi varmış. Maaşı C seviye yds dahil net 6124 dediler.
-
Tebligatta belirtilen 15 gün iş günü mü net bir bilgisi olan var mı? 15 gün tebligat tarihinden itibaren mi yoksa elimize geçtiği tarihten itibaren mi başlıyor? Bir de sözleşmeyi imzaladıktan sonra ertesi gün hemen işbaşı yapıyor muyuz?
-
@küçükarabalık Emin mısın 5500 vs konuşuluyordu kesintiler dahil mi siz ne imzaladınız sözleşmede?
-
@traductora İş günü değil normal gün. Ertesi gün başlar. Ertesi gün dahil parmak hesabıyla 15 gün sayılır, 15’inci gün işbaşı yapmamız için son gün. Haftasonuna denk geliyorsa pazartesi günü başlamamız gerekir.
Şehir dışından gelecekler için biraz daha süre verilebilir aslında, yol var, ev tutulacak vs. Onu bi sormak lazım.
-
@ozlem93 sözleşmede temel ücret yazıyordu. Sanırım temel ücretin 1/6sı Ankara tazminatı falan dahil net 6124 ediyor (insan kaynaklarındaki maaşı net şekilde söyledi). Tabii vergi dilimine girince düşer ama başlangıç bu şekilde
-
Bugün de gelmedi:(
-
bu ay sonuna kadar inş iş başı yaparız ben de bekliyorum
-
@theserpent hocam ertesi gün demişsiniz ama tebligatın elimize geçme tarihinden itibaren mi yoksa tebligatın onay tarihinden itibaren mi? Benim de ikametgahım Manisa’da tebligat Salı günü ulaştı. Ama üzerindeki onay tarihi 5 Nisan.
-
@traductora Size gelmesi önemli olan. Süre ondan sonra başlar. Bilmediğiniz bi yazıdan sorumlu tutulamazsınız sonuçta. Birine 2 günde gider birine 10 günde gider, posta yoluyla gidecek.
-
@theserpent Hocam siz kuruma gitcektiniz bi şeyler öğrenebildiniz mi?
-
@beyhude yok henüz gitmedim. Bugün fırsat bulursam gideceğim.
Atamalar/tebligatlar ne durumda, kalanlar ne zaman gönderilir ?
15 gün olayını soracağım, ankara dışından gelecekler için de mi aynı süre? Bunu da tam netleştirmek adına sorayım.
2-3 aylık eğitim nerede olacak. Sonrasında neye göre hangi birimlere atanacağız?
Maaş olayı netleşti, C seviye İngilizce olan İçin 8324 tl brüt 6124 tl net ile başlayıp sene sonuna doğru aydan aya 5200’lere kadar düşecek, onu tekrar sormama gerek yok sanırım.
Aklıma başka soru gelmiyor. Varsa eklerseniz sevinirim.
-
@theserpent Yok hocam çok sağolun, ilk soru netleşse benim için yeterli.
-
@theserpent Çağrılan ilk 100 ile diğerlerinin eğitimi aynı zamanda mı olacak sorusunu da ekleyelim hocam.
-
Anladığım kadarıyla atamalarımız imzada bekliyor şu an. Haftaya çarşamba atama yazınız imzalanır dediler. Yani herşey tamam bi tek imzalanması kalmış gibi. Sonra tebligat postalanıyor, gelmesi 2-3 gün sürermiş.
Tebligat ile ilgili detaylı bilgi verdiler sağ olsunlar. Tebligatı aldığımız andan itibaren 15 gün başlıyormuş. Farklı bi süre yok. Postacı evde kimseyi bulamazsa kapıya bi yazı yapıştırıyor filan. En yakın PTT şubesine bırakıyorlarmış tebligatımızı. Ayrıca aramıyorlarmış geldik bulamadık haberiniz olsun gibisinden. Evde biri olsun mutlaka ya da kapıya bişi yapıştırılmış mı aman gözden kaçırmayalım
Eğitim ile ilgili detay bilmiyordu ya da tam emin olmadığından vermek istemedi sanırım konuştuğum kişi. Eğitim daire’ye atanacakmışız hepimiz onun dışında bir şey öğrenemedim.
Özetle 7 ila 15 gün içerisinde hepimize tebligatlar gelecek gibi hayırlısıyla.
-
@theserpent Çok teşekkürler
-
@theserpent hocam başlayanlar olmuştu bunlar 2. Grubun imzasi mi acaba?