PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@theserpent Bugün bir arkadaşımla konuştum. Kendisi Ankaralı. Tebligat almış. Tebligat 3 Nisan da yola çıkmış.
-
Bu arada şöyle bi hesap yaptım:
Temel ücret (6631,37)
Ankara %5 ilave ücret (331,56)
Yabancı dil ücreti C seviye (255,84)
İkramiye 1/6 - (1105,22)+______________________
8323,99 TL yapıyor. -
@theserpent Hocam şimdi görüştüm. Arkadaşım sözleşmeyi imzalamış. 6631 temel ücret kesin. Ankara tazminatı yok mu diye sorup yok cevabını almış. Bundan tam emin değilim belki Ankara tazminatı olabilir ama verilen cevap net hayır olmuş arakadaşa.
-
@theserpent çok doğru hesap yapmissiniz. Şimdi bir daha konustum, temel ucret 6.600 ₺ + tazminat + ikramiye + dil tazminati derken 8324 ₺ oluyor dedi. İlk vergi diliminde net ucret 6.120 ₺ civari sonra kademeli olarak 5.200 ₺’ye kadar düşer, ama temmuz zammi ile gene artar dedi.
-
Dostlar asıl konu ile alakasız ama iş yerinde sakalimizi kesmek zorunda mıyız ?
-
@bluephantom evet İK ile gorustum ankara tazminati yok dediler inşallah vardir, neyse hayırlısı ya baslayalimda gerisi gelir
-
@wasp61, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@bluephantom evet İK ile gorustum ankara tazminati yok dediler inşallah vardir, neyse hayırlısı ya baslayalimda gerisi gelir
ben de tahakkuk birimini aradım, ankara tazminatı var dediler %5, hangisi doğru acaba, önemli bir kalem aslında
-
@bluephantom kardeşim temel ücret derken brüt ücret yani di mi 6631 eğer brütse net 4900 falan yapıyor guyla merkez uzman arası yani maaş
-
@acelik7 tahakkuk birimi başka bişey diyor ik başka bişey, çorba oldu iyice. Birimlerin birbirlerinden haberi mi yok anlamadım
-
@mutemmim-cuz bana atın, ileteyim isterseniz
-
@emregular Aynen öyle hocam. Ankara tazminatının olmaması tuhaf.
-
@bluephantom bence vardir ankara tazminati, herkes alirken biz neden almayacagiz ki ? İK’yı zaten bu sürecte tanidik az çok o bakimdan ben tazminatin olacagini düşünüyorum.
-
@wasp61 Hocam bana da öyle geliyor da emin olamıyorum yine de.
-
@bluephantom hocam imzadan sonraki ilk iş günü başlayabiliyor muyuz, bilginiz var mı?
-
@bluesky Aynen hocam. Tahmin ettiğim gibi çıktı. Arkadaşım bugün imzayı attı. Pazartesi işbaşı yapacak.
-
@bluephantom teşekkürler cevabınız için darısı bize
-
@bluesky Rica ederim hocam. Cümlemize. Tanışmak dileğiyle
-
Arkadaşlar imzadan sonra toplu bir eğitim olmayacak mıydı suan sözleşmeyi imzalayanların Pazartesi nerelerde görev yapacağı neye göre belli oldu eğitimler herkes tebligat alıp imza attıktan sonra mı başlayacakmış
-
Ewet arkadaslar ne nedir burayada yazarmsniz.tebligatta neler yaziolar bilmek isterim hani
-
@gulnaz +1 .
Tebligatı gelen bi arkadaş tam olarak tebligat metninde ne yazdığını bizimle paylaşırsa iyi olurdu. Ne kadar süre içinde başlamamız gerekiyor ? Ankara dışından gelecekler var, başka işte çalışanlar var vs.
İki gruba ayırmışlar bu arada. İlk gruba tebligatlar gönderilmiş. İkinci grubun daha atamaları onaylanmamış, tebligatlar gönderilmemiş. Bekliyorlarmış. Belki eğitimleri de iki grup ayrı planlamışlardır.