PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@wasp61 Eklenmişti hocam zaten vardı.
-
İstanbuldayım bana da geldi işe başlama tebligatı. Ama hala maaş ve özlük hakları belli değilse çok saçma bir durum gerçekten.
-
Bende şimdi aradım toplu olarak aynı anda gönderilmedi, süreci tamamlananın tebligatini gönderiyoruz, direk olarak da eğitimle baslanmayacak dediler.
-
@tahkim aradığınız numarayı yazabilir misiniz hocam
-
@sınavzede 03125095688
-
@jackov Maaş ve özlük belli olmadan çağırmazlar hocam. Zira sözleşme imzalayacaksınız. @tahkim Puan sıralamasına göre çağırıyorlar. Aynı anda gelmesi zaten pek mümkün değil gibi yalnız eğitim olmayacak denmiş. Bu tuhaf. Grupta fotoyu paylaşan arkadaşımız Eğitim Daire Başkanlığı emrine verilmiş. Eğitim olmayacağına göre acaba insan kaynakları olarak mı atandı? Diğer tebligat ulaşan arkadaşlar da mı aynı şekilde Eğitim Daire Başkanlığı emrine verilmiş?
-
Brüt 8333 ₺ dediler, onaylanmiş, başka sube ile görüstüm, kendinden emindi. Kesintiler net belli olmadigi için maas 6.000 ₺ civari olur dedi. Sgk payi %15 ama kidemle ilgili birşeyler dedi tam anlamadim %2-4 gibi birşey. Ama net maas olarak 6.000 civari alırsınız dedi.
-
@wasp61 inşallah dedikleri gibidir. Çünkü ilk ik’ya sordum brüt 6.600 demisti maasla ilgilenen birim kesin konustu.
-
@BluePhantom hocam eğitim olmayacak denmedi bana aradığımda direk olarak eğitime alinmayacaksiniz eğitimler ilerleyen dönemlerde olacak dendi. Süreci tamamlananlarinki gönderildi dediler bana puana göre mi bilmiyorum. Sonuç olarak hepimize hayırlı olsun.
-
-
@wasp61 beklediğimiz gibi o zmn gayet iyi doğruysa. Kıdem ücreti , başka yerde 5 yıl çalışması olana yani sgk ya primi yatana +%2 brüt ücret var diye biliyorum.
-
Çok sevindim umarım kısa zamanda bizler de alırız tebligatlarımızı.Herhangi bir bilgim olmadiğı için soruyorum. Göreve başlama tarihi belirtilmiş mi acaba tebligatlarda yoksa aldiktan sonra göreve başlamak için belirlenen bir süresi mi var?
-
@redclover Düz memurlar için başvuru yaptıktan sonra ertesi gün çağırıyorlar deniyor. Bizim için de aynısı olur tahminim
-
@bluephantom Maaş ve özlük belli ise de biz bilmiyoruz ki hocam önemli olan bu. tebligatta belirtselerdi en azından maaşı neyi kimden gizliyorlar onu anlamıyorum.
@redclover tebligat ayın 3 ünde gönderilmiş 15 gün içinde insan kaynakları daire başkanlığına müracaat edin diyor. -
@jackov Hocam ik'ya gidip sözleşmeyi imzalarken öğreneceğiz. Tebligatta belirtmezler ki zaten onu.
-
kimi neye göre atıyorlar departmanlara mezuniyete göre mi ?
-
@jackov hocam siz Isletme veya insan kaynakları ylisans mezunu musunuz neye göre eğitim birimine aramışlar sizi bi de hali hazırda bi kamu kurumda çalışıyor musunuz eğer puana göre cagirmadisalar belki siz kamudasiniz diye gvs taraması olmadi
-
arkadaşlar telefon numaramı whatsapp grubuna iletebilecek birisi var mı?
-
@gölkentli ben şimdi ik yı aradım herkesin atamasını eğitim daire başkanlığına yapmışlar adamın söylediğine göre. Bir de maaşı sordum 6600 bürüt dediler. O da vergi dilimine girmeden yaklaşık 4700 net yapıyor. Tahminlerimizden çok daha düşük umarım ik memurları yanlış biliyordur.
-
Çok sağolun arkadaşlar @BluePhantom @Jackov