PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Hocam bu hafta içerisinde pazartesi aradim gvs ler bitmedi dediler. Beklenenin imza olduğunu sanmiyorum. Daha once gvslerin bittigi ifade edilmisti. Her ne kadar ik personeli arasinda kopukluk olsa da bu asamada gvslerin bitmedigi bilgisi daha agir basiyor.
-
PTT niye böyle yapıyor anlam veremiyorum. Sürekli az kaldı deniliyor. Hangi açıdan az kaldı.
Başvuran çoğu insan feragat etmek istiyor ya da ettiler. Bu açıdan az kaldı haklılar. -
@musa hocam gvs ler bitse de bitmese de, maaş ve özlük hakları belirlenip onaylanmadan bir anlam ifade etmiyor
Ve yönetim kurulu toplantısının bu hafta olacağı söyleniyordu, bugün perşembe ve bu konuda bir gelişme olduğuna dair kimsenin bir bilgisi de yok -
@generalgeneral hocam haklısınız bu konuda internet sitesinde bir aciklama veya kurulun toplanmasina dair de herhangi bir bilgiye ulasamadim. Aradigimizda ozluk ve mevzuati ayreten sormak lazim, umarim belirlenmiştir haberi/bilgisi bize ulaşmamıştır.
-
ben aradım demin yine aynı muhabbet eğitim olacakmış , bi de başlamadan maaş, özlük hakları ve statüyü ogrenemiyecegiz galiba. yani genel uzman yardımcıları ilgili maaş, statü ve özlük haklarını kapsayan yönetmelik web sitesinde yayınlanmayacak dedi, bana söylenenler bunlar ne kadar itimat etmeliyim artık bilemiyorum
-
çok saçma sen şehir dışından git tasinacakmis gibi sözleşme yetersiz gelsin geri mi gel, yok hani başka bi kurum da bekliyor olsak karşılaştırma yapmak için elimizde somut bişey yok ptt yle ilgili zaten burası yüzünden ders çalışmayı, başka kurumlara hazırlanmayi da bıraktık bir çoğumuz.
başlamadan önce bari şartlar belli olsa.
-
kaç kişi oluruz bilmiyorum ama twitter etkinliği mantıklı bence yapabiliriz
-
@gölkentli bu nasıl bir saçmalık ya
Tebligatın içinde sözleşmenin bir örneğinin gelmesi ihtimali var mı sizce ? ( Eğer bir gün gelirse o tebligat ) -
@generalgeneral hocam sözleşme bu şekilde iletilmez. Egitimin baslandigi anda veya gorev başı yapıldığı anda sözleşme imzalanir. Bu maas konusuyla ilgili olarak da yine benim kanaatim su sekilde, ozluk haklari belirlenmistir. Kurumlar ozluk haklarini aleni sekilde aciklamazlar, ornek vereyim hic bir bankanin liste halinde sozlesme ucretlerini bilmezsiniz hatta ise basladiginizda sozlesmede yazan ucretinizi öğrenirsiniz. Daha once doger ptt personli icin yansıyan tablo tamamen kurum icinden elde edilmis bir liste idi ve gecen seneye aitti. Yine tekrarliyorum ozluk haklari hali hazirda belli olduğu kanaatindeyim. Maas bilgisi ancak iceriden alinabilecek bilgilerdir. 657 ye tabi personel gibi aleni acik sekilde alinan maasi bilemeyiz.
Zam alma gibi isleri de birlik haber sen sendikasi yürütuyor sendika da maas ilk sefer belirlenmesi sebebiyle bilgi sahibi degil. Süreç bastan beri etraflica yürütulmemis olsa da gvs ler bekleniyor ise kurumu da bu konuda suçlamak yanlis olur. -
@musa gvs ler bitmiş buyuk ihtimallr zaten baska bi arkadasa öyle demişler bana da onay bekleniyor dedi artık başkanin mi yönetim kurulunun mu onu bilmiyorum, surec bizim için çok yavaş işliyor bizimle mülakata giren diğer ilerideki avukatlar filan da iş başı yaptı hatta teknikerler de başlamış
-
@gölkentli nasıl yani uzman yardımcılığı haricindeki kadrolar başlamış mı göreve hocam ?
-
@generalgeneral daha önce bu başlık altında yazmıştım link de vermiştim. Sözleşme örnekleri IK sitesinde var. Tabi unvan ve ücret kısımları boş nokta nokta şeklinde. İlk 4 ay deneme sözleşmesi, 4 ayında sonunda da asıl sözleşmeyi imzalayacağız gibi. 2 ayrı sözleşme var çünkü. Temel ücret tablosu öyle aşırı gizli bi şey değil, Ocak ayın 2019 yılı İçin olanı yayınlanmıştı ona sadece uzman ve uzman yardımcısını ekleyecekler güncelleyecekler. Yani sözleşmeyi imzalamadan ücreti öğrenmiş oluruz her türlü.
-
@uengineer genel müdürlük olmayaylardan başlayan var bizimle mülakata girmislerdi onlar da
-
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Biraz önce ptt watsaap grubuna bir arkadaş " ankara uzman yardımcılığı için eve tebligat geldi " yazdı
Özlük mözlük belli olmuş, onay monay gelmiş demek ki sonunda -
@gölkentli anladım hocam tşk ederim bilgi için.
-
@generalgeneral bugün yarın bizlere de gelir o zaman ? Hadi hayırlı olsun cümleten başka bi gelişme olursa yazın ya, whatsapp grubunda olmayanlar da yararlansın.
-
@generalgeneral nerde ikamet ediyormuş arkadaş ?
-
@gölkentli ankara
Bir tebligat alan daha oldu, o da İzmir -
@generalgeneral analdim tebligatlar yolda o zaman teşekkürler dostum
-
Ptt sitesinde ki bu yönetmeikte ptt uzmanligiyla ilgili birseyler yaziyor. Daha önce var miydi bu yoksa yeni mi eklendi ? Net olarak birşey yazmiyor, 3 yildan sonra uzmanliga geceriz vs onu yaziyor.