PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@merasim34 Direkt mudur yetkisi versinler diyen olmadi zaten.Oradaki vhkiden de seften de birseyler ogrenecegiz,yetistirilme surecimiz 3 yil.O 3 yildan sonrasi icin konusuyorum.Ayrica PTT nin kucumsenecek bir durumu mu var?Gorev alani bircok bakanliktan daha ciddi ve cesitli olan bir kurum.Diger uzmanliklari da sahsen biliyorum.
-
@iibfpalace, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@merasim34 Direkt mudur yetkisi versinler diyen olmadi zaten.Oradaki vhkiden de seften de birseyler ogrenecegiz,yetistirilme surecimiz 3 yil.O 3 yildan sonrasi icin konusuyorum.Ayrica PTT nin kucumsenecek bir durumu mu var?Gorev alani bircok bakanliktan daha ciddi ve cesitli olan bir kurum.Diger uzmanliklari da sahsen biliyorum.
Nedir hocam o ciddi görev alanı? Merakımdan soruyorum.
-
Arkadaşlar sınav falan mi açıldı bu post sürekli güncel çünkü ?
-
@ryan daha 2018 uzman yardimcisi adaylar atanmayi bekliyor hocam o yüzden bu baslik sürekli güncel 10 mayista ilan geldi, 12 agustosta sinav olduk, genis anlamda 10 aydan fazla dar anlamda 7 ay oldu halen atanacağız. Koskoca kaymakam adaylari gecen hafta goreve basladi biz halen.., 2 eylülde sinav olmuşlardı.
-
@merasim34 Tüh be, arkadaş söyleyene kadar CIA'de çalışacağımızı sanıyordum...
-
silinmiştir
-
@merasim34 kiyaslarim çünkü adamlar koskoca olmasina rağmen, 6 ayda işbaşı yaptilar, bizim 7 ay oldu yönetmelik yok ortada, kim bu ptt uzman yardımcıları ??. Kaldı ki 6 ay zaten uzun bir süre, biz halen bekliyoz aw, sinirlendim gene.
-
@wasp61 insallah en kısa zamanda göreve başlarsınız
-
alakasız ileti silinmiştir
-
alakasız ileti silinmiştir
-
@adadaki, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@gaddar-kerim Pijama terlik televizyon. Puhahahahahah
Peki diğer uzmanlıkları da şahsen biliyor musunuz?
-
@gaddar-kerim PTT ile özel olarak ilgilendiğim ve beklediğim için diğerlerini bilmiyorum. Ben sıkı bir TV izleyicisiyim o yüzden burayı çok istiyorum.
-
@merasim34 ah canım benim biraz yds çalışsaydın keşke ya içinde kalmış sanki küçümsemeler falan hayırdır? Olsun azimle çalışırsan senin de olur neden olmasın tabi kpss yi de ihmal etme ikisinle de dengeli olman lazım.
-
Keşke bu boş atışmalarla meşgul etmeseniz burayı. Her bildirim geldiğinde maaş veya özlük hakkında bir gelişme oldu sanıyorum ve diğer arkadaşlar da böyle düşünüyordur
-
@generalgeneral kesinlikle haklısınız çok özür diliyorum bazılarına hakettiği cevabı vermemek lazım burası en nihayetinde bilgilendirme yeri kavga yeri değil.
-
@fagam91 kimin neyi hak ettiğine nasıl bu kadar eminsiniz? Altı üstü ptt uzman yardımcısı olacaksınız ama ne zaman olacağınız, ne iş yapıp ne maaş alacağınız bile belirli değilken bu kadar ego bu meslek için fazla değil mi ?
-
arkadaşlar temel ücret tablosu belli 2019 için. tartışmaya polemik yapmaya gerek yok. uzman yardımcısının temel ücreti denetçi yardımcısından yüksek olamaz. denetçi yardımcısı (6.631,37 TL), müdür (7.055,34 TL), denetçi ( 9599,34 TL). hepsini yazmıyım bu şekilde bi sıralama var. benim en son IK'ya sorduğuma göre uzmanların maaşı müdürden yüksek mi olsun düşük mü olsun o tartışılıyormuş, yani yönetim krulu buna karar verecek. "Uzman"ların diyorum dikkat edin, uzman yardımcılarının değil. Yani sizin dediğiniz gibi dil hariç 6000 TL net elimize geçmesi için uzman yardımcısının temel ücretinin 7.500-7.800 filan olması lazım. Denetçi yardımcısı 6.631 iken, müdür 7.055 iken uzman yardımcısının 7.800 olması imkansız bence. İnş. dediğiniz gibi olur orası ayrı. Ben de öyle olsun isterim tabi de, neye göre bu tahminleri yapıyorsunuz. Boşuna ümit vermemek adına sorum yanlış anlamayın.
-
@theserpent Hocam bilgiler için teşekkürler. Sürecin neden bu kadar uzadığı hakkında bir fikriniz var mı? Ne zaman başlayacağımıza dair nisan ya da mayıs dediğiniz için bunu sormuyorum. Bir de bu yıl denetçi alınması gibi seçenek ihtimal dahilinde mi bu yeni sınav için?
-
@theserpent hocam bu süreçle alakalı en sağlıklı bilgileri sizlerden öğreniyoruz çok teşekkür ederiz. Nisan ayında başlamış olur muyuz sizce tahmin ya da duyumunuz var mıdır?
-
@bluephantom İnan bilmiyorum, beni aşan sorular bunlar. İçerde tanıdığım var da bilgi alıyormuşum gibi göründüysem yanlış olmuş cidden tamamen kamuya açık bilgilerden yorum yapıyorum. 1-2 defa da IK’yı arayıp sordum. Sürecin uzaması muhtemelen ne yazıkki ücret mevzusudur. Buna şaşkınım yalnız. Kamudaki müadilleri gibi ücret açısından müfettiş yardımcısı=uzman yardımcısı , müfettiş=uzman olacaksa sürecin ücret yüzünden uzanaması gerekirdi. Denetçi/denetçi yardımcısının ücreti belli zaten. Kurumda yıllardır fiili olarak var olan kadrolar. Ücret yüzünden uzuyorsa bu bizim aleyhimize olmaz inş, tek temennim bu.
Alacağımız maaş; temel ücret+kıdem ücreti+ il tazminatı (%5) + dil tazminatı ‘dan oluşuyor {yanlışım varsa düzeltin} . Bunların toplamından kesinstiler var tabi, %20-25 arası . Sene başında az, sonlara doğru artıyor. Bu bilgilerin rakamların hepsi mevzuatta var. Tek bilmediğimiz kalem uzman ve uzman yardımcısının temel ücretinin ne olacağı. Onu da hiyerarşik olarak yerleştirmek zor değil. En azından denetçi yardımcısından yüksek olmayacağı konusunda hem fikirizdir diye düşünüyorum .