PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@theserpent 15 gün içinde. Gelen tebligatta zaten 3 satır yazıyor ve belirtiliyor durum. Genel Müdürlüğümüzün Eğitim Daire Başkanlığı emrine Uzman Yardımcısı olarak atamanız yapılmış olup...devamı malum. 15 gün geçilirse atama iptal ediliyormuş.
-
Merhaba neye göre çağırıyorlar ya da tebligat gönderiliyor bileniniz var mı?
-
@mali-simsek İlk 100 kişiye göndermişlerdir muhtemelen topluca. İkinci 100'e yine topluca gönderirler yakın zamanda.
-
@mali-simsek @theserpent Rastgele; puanla ilgili değil. İk ya göre gvs leri bitenler diye geçiyor. Benim aslında asıl merak ettiğim yedeklere gitti mi?
-
@bluephantom ik ile iletişime geçipte feragat eden varsa yedeklere tebligat gitmiştir yoksa gitmemiştir ki bence gitmedi hem yedek sayısı 30 u geçmiyordur.
-
@theserpent hocam 2 guruba ayırdıkları kesin mi ? belki 2. grup cok geç basliyacak 28 Aralık 2019 a kadar ruhsat var zaten umarım geç baslamaz 2. grub ben de henüz tebligat almadım.
-
@gölkentli valla bana öyle dediler, bizzat yüzyüze görüştüm istihdam şube ile, şu belgeleri vermek için gittiğimiz odadakiler. aklıma gelmedi sormak da, sonradan düşününce öyle gibi geldi. Eğitim alacakmışız. Hepimizi eğitim daireye'ye atamışlar. Belki de 2 grup ayrı ayrı alacağız eğitimi, sonuçta 200 kişi çok kalabalık. Bilemiyorum. Ama çok net 2 gruba ayırdık dediler. Belki de ilk grup eğitimi alacak, sonra bizi çağıracaklar ve ondan sonra biz eğitim alacağız vs.. Sorunuz varsa gittiğimde sorayım, hafta içi bi gün yine uğramayı düşünüyorum. Bence haftaya gelir bize de tebligatlar.
-
@theserpent inşallah dediğiniz gibi erken gelir tebligatlar. hani atamalar neye göre olacak kimi neye gore departmanlara atayacaklar onu sorabilirsiniz. gerçi hayırlısı ile başlasak sorarız sorularımızı
-
@theserpent 2. Grubu ne zaman başlatmayı planladıklarını sorabilir misiniz rica etsem
-
@merve2655 Onu sormuştum zaten. Gvs’ler ve diğer süreçler bitince tebligatlar gönderilecekmiş. Atamamız onaylanmamış daha. Perşembe-Cuma belki dediler. Haftaya da yine o konuda bi gelişme var mı onu sormaya gidicem.
@gölkentli Neye göre hangi departmana atayacaklarını sormadım da, departmanların biri hariç hepsi ulus’taki binalardaymış. O biri de Cepa’nın oralarda bi yerdeymiş. Herhalde mezun olduğumuz bölüme, varsa iş tecrübesine göre ya da tamamen rastgele atarlar. Sorayım onu da.
Yarın ve sonraki günlerde işbaşı yapacak arkadaşlardan daha sağlıklı bilgiler alırız gibi.
-
@theserpent teşekkür ederim evet başlayanlar burdan gelişme olunca paylaşırlarsa çok makbule geçer.
-
ben de bugün tebligat aldım, 15 günlük süre gönderildiği tarihten itibaren mi işlemeye başlıyordu? ayın 4ünde gönderilmiş.
-
Tebligatı gelmeyen bir ben miyim arkadaşlar
-
@econ17 bana da gelmedi ankaradayım
-
Banada gelmedi bekliyorum halen istanbuldayım.
-
@kissenger tebliğ ettiğinin ertesi gününden itibaren yani yarından itibaren 15. Gün başlaman lazım en geç. Haftasonunu denk geliyorsa Pazartesi gününe sarkabilir. Sen bi arayıp teyit et yine de
-
@lawyer1 ben de ankaradayım
-
Bana da henüz gelmedi arkadaslar ben de Ankaradayım.
-
Bugün tebligat gelen ya da bir haber alan oldu mu arkadaşlar?
-
Ben Ankaradayım bana da gelmedi henüz..