PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
@öğrenci, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@sbf13 Özlük hakları merkez uzmanlıklardan düşük olursa şu an kabul edilen herkes işe başlar ama burada uzun süreli olmaz hocam. 70 yds istediler az puan değil ona göre de merkez kadro özlük hakları gibi olmalı diye düşünüyorum.
Hocam siz kvkk yı mgkyı kazansam da burayı tercih ederim diyen kişiydiniz demi
-
@sbf13 Yok öyle bir cümle kurmadım hocam. Ysk seçim müdürlüğü ve Ptt arasında kalırsam Ptt'yi tercih ederim dedim.
-
@cosmos @872 @öğrenci Teftiş kurulunun eskisi gibi olmadığına bir oy da benden. Artık turneye çıkma vs azaldı. Her şey bilgisayar üzerinden merkezden hallediliyor. Bankalar artık teftiş yerine uzman yrd.'ını pazarlama departmanlarını öne çıkartmaya başladı. Teftişçiler gezdikleri için fazla bir şey görmediklerinden şikayet ediliyordu. Uzmanlarsa belli bir alanda uzmanlaşıp her şeyin en ince ayrıntısına kadar öğrendiklerinden daha çabuk öne çıkmaya başladılar.
-
@bluephantom zaten teftişe çıksalar nolcak teftiş bölgesi çok fazla diğer kurumlar gibi değil müfettiş bir yakınıma sorduğumda saçmalama pttde müfettiş olunur mu demişti.
-
Arkadaşlar gorevlendrmeler ankara dami olur,yoksa tasra dağılım mi olur bilen var mı ?
-
@gulnaz Şu an için Ankara'da başlanacağı kesin.
-
@hegia-sophia Tanıdığınız müfettiş mi PTT'de? Müfettiş ihtiyaçlarını nerden karşılıyorlarmış? Hangi pozisyon ve birimden?
-
@gulnaz görev yeri hep Ankara
-
@bluephantom yok ankarada müfettiş ancak onun arkadaşı pttde. O denli bir bilgim yok.
-
@beetle olursa ordayiz demek
-
@aymfa pekiii,tesekkürler
-
Bn bi arkadaştan eğitim orda olup dagitilir fie duydum.hatta 200 kdro doldrulcak,ortlma 20kisi yedekte,20 kadrda elenmistr dedi.10 15 kisi mulkta gelmedi zaten.
Umudmuz yüksek -
Bu bilgde kesinlik yok ölümüne sallioda olabilir.
Mulkat sonucunu gorene kdr inanmam bn -
@gulnaz Genel müdürlükte eğitim olduktan sonra dağıtılacak mıyız hocam? Doğru mu anladım?
-
Ole olursa mutlu olurum
-
Her kafadan bi ses çıkıyor. Arkadaşlar ilan ankara genel müdürlük diye açılmadı mı? Dağıtılacak diye bi ibare okudunuz mu? Nerden çıkıyor?
-
Kulaktan dolma bilgilerle insanların kafasını karıştırmayın lütfen.
-
"200 personel genel müdürlükte istihdam edilecek" , burada bi arkadas mail attım ve böyle bi cevap geldi demisti, sonradan banka,vs olur dağıtılirsa o ayrı tabi.
-
Okumadik doğru,ben gidişatı gormeden inanmam dedim zaten.ilk başvuru da dikkat etmedim nere oldugu.alimda merkez yazio.
-
amaç kafa karistrmak deil.arkadaslar bana ankara dedi,bilgime kesinlik kattım