TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

PTT uzman yardımcılığı/Genel

SINAVLAR
    ptt uzman yardımcılığı
    161
    1655
    294217
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hazirlanan Son düzenleyen:

@BluePhantom yok hocam kesin değil maalesef tabi ki ilanı görmeden net bilemeyiz haklsıınız

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • J
        jalezarose @b.ays Son düzenleyen:

@b-ays çok saolun son bi soru daha sorabilir miyim? sağlık kurulu raporu olarak belirtilmiş ama özel bi kurumdan da alınabilir mi?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • G
          GeneralGeneral Yasaklı @jalezarose Son düzenleyen:

@jalezarose özel ya da devlet hastanesi olabilir ancak en az 5 doktorun imzasi olmali ve görevini yapmasina engel bir durum/hastalik yoktur yazisi olmaliymis

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • M
            maestro @ecoftm Son düzenleyen:

@ecoftm ben de yedeklerdeyim, girenlerden %10'u bile geçiş yapsa bütün yedekler girmiş olur kuruma; lakin memurlarda soru-cevap olarak bunu gördüm, Ptt yönetmeliğine baktığımda PTTYönetmelik bknz. madde 21(4) "atama yapılabilir" yerine "yedekler arasından atama yapılır" ifadesi var, yine de 6 ay işi sıkı tutup İK'yı aramak gerekir, özellikle süreç uzarsa çağırmamaları ihtimali olur mu acaba

• C
              cxx Son düzenleyen:

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, naçizane iki sorum var bilenler cevaplarsa memnun olurum.

1. Formları dolduruyorum ben de lakin SGK hizmet dökümlerini çıkarırken fark ettim ki okulum yaptığım stajlarda beni çalışan olarak göstermiş. 30’ar günden 2 kez işe girmiş çıkmışım gibi görünüyor. İş isteme beyannamesi ve güvenlik soruşturması belgesinde son çalışılan iş yeri gibi bölümler var oraya bunu yazmak gerekir mi?

2. Güvenlik soruşturması belgesini doldurduktan sonra direkt kuruma mı veriyorum yoksa emniyete mi götürmem gerekiyor? Verilen matbu formda “nüfus cüzdanı suretini onaylayanın soyadı-adı-görevi-imza-mühür-tarih” kısmı var yetkili birisi kimliğe göre dolduracakmış gibi bir durum var ancak anlayamadım.

G B Ü 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • G
                GeneralGeneral Yasaklı @cxx Son düzenleyen:

@cxx 2. sorunuza yanit olarak, yeni kimliklerde o bilgi yok eski kimliklerde var, bu bilgiyi belki e devlette bulabilirsiniz kimlik bilgilerim gibi bir sekme varsa

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • C
                  cxx @GeneralGeneral Son düzenleyen:

@generalgeneral teşekkürler ancak sorduğum şey o değil. Orayı emniyet veya nüfus’tan onaylatacak mıyım merak ettiğim koşun bu.

• B
                    BluePhantom @cxx Son düzenleyen:

@cxx 2. sorunun cevabı muhtemelen boş bırakılacağı ama kesin bir bilgim olmadığı için yarın aradıktan sonra bir kere daha yazışalım.

• Ü
                      Üretici Rantı @cxx Son düzenleyen:

@cxx daha önce arşiv araştırması formu vermiş biri olarak yeni kimlik belgende hangi bilgiler yazıyor ise o kısımları doldurup geri kalan yerleri boş bırakılacağını söyleyebilirim. Nüfus cüzdanı onaylayan vs. yazan yer eski kimliklerde arka tarafta bulunuyordu. Bir yere gidip onaylatma gibi bir durum yok.

• C
                        cxx Son düzenleyen:

Kimlik kartı veya nüfus cüzdanıyla alakalı bir şey sormuyorum lakin cevap olarak ısrarla bu söyleniyor bununla ilgili hiçbir şey yazmamama bundan bahsetmememe rağmen neden böyle anlamakta zorlanıyorum.

https://i.hizliresim.com/ZX7aBo.png

Ptt’nin Sitesinde paylaşılan formda nüfus cüdanız suretini onaylayan kısmı var, orayı soruyorum. Bu belge bu şahsındır gibisinden Emniyet veya nüfus müdürlüğü tarafından doldurulup doldurulmayacağını merak etmiştim ancak sanıyorum ki o kısım Ptt tarafından doldurulacak gibi duruyor.

Ü 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Ü
                          Üretici Rantı @cxx Son düzenleyen:

@cxx arşiv araştırmasını yapan dolduruyor.

• H
                            Hegia sophia Son düzenleyen:

Özlük haklarıdır maaştır bunları ne zaman öğrencez acaba?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • G
                              gölkentli @Hegia sophia Son düzenleyen:

bugün sağlık raporunu kurula vermek üzere poliklinikleri gezdim ben Van da oturuyorum 200 TL rapor parası istediler acaba her yerde mi ücretli onu merak ettim

"Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır "

G B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • G
                                GeneralGeneral Yasaklı @gölkentli Son düzenleyen:

@gölkentli özel hastanelerin fiyatlari şaşırtıcı şekilde daha ucuz olduğunu söyleyenler var 100 lira gibi mesela ama Vanda nasıldır bilemem bu dediklerim ankarada olanlar

• B
                                  BluePhantom @gölkentli Son düzenleyen:

@gölkentli Devlet Hastaneleri 200 istiyor ve 10 gün 2 hafta içinde verebiliriz diyorlar. Özel hastaneler 1 gün ve 110 lira diyen var. Dediğim İstanbul için.

• ?
                                    Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Özkaya Tıp Merkezi oluyordur umarım.

• E
                                      Ecthelion Son düzenleyen:

İnsan kaynaklarını aradım aile hekimliği dışında devlet veya özel herhangi bir hastaneden alınabilir dendi. İzmir için söylüyorum devlet 200 TL istedi özeller 375 TL. Devlette 1 günde imzaları hallettim çarşamba günü hazır edebileceklerini söylediler. Sıra beklemeyin direk dalın odalara. Bilginize arkadaşlar

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • B
                                        bayke Son düzenleyen:

Sincan devlet hastanesinde uğraşıyorum sabahtan beri, 200 TL ücreti var

Benim gözümde en güzel Sensin...

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • ?
                                          Eski Kullanıcı @bayke Son düzenleyen:

@bayke Özkaya tıp merkezini tercih etseydiniz hocam orası da oluyormus ve fiyatı da daha uygun

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • I
                                            isim123 Son düzenleyen:

Merhaba İK'ya ulaştığınız telefon numarasını buraya yazar mısınız?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 46
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 46 / 83
                                            • İlk ileti