2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@antoniogramsci hocam birkaç sene önce mülakat günü kpss vardı. ysk mülakatından bihaberdir içişleri. bilseler bile takmazlar ysk mülakatını.
-
@fc-real-gdp İnşallah denk gelmez diyelim o zaman hocam
-
@antoniogramsci rica ederim ne demek tekrar yaz tekrar hatırlatırım. Hocam guy, dguy mülakatı da var ysk haricinde .onları da beklemeleri lazım senin düşüncenle. Hiç bir kurum mağduriyet durumunu düşünmez.
-
-
nasıl gidiyor hazırlıklar?
-
@refik-soydam abi nereden hazırlanır ? Ne yapılır ? Yardımcı olabilme şansın var mı ? Benim pek malumatım yok bu konuda. Şimdiden teşekkür ederim
-
@firunze https://www.facebook.com/groups/279096639337753/?hc_ref=ARRbjvv_g3m41nPU_G8So5FqLHb_fl00lyv8ynM9aG0ZH97iOCg3-8ZpXJESyi_gD-A burada dosyalar bölümünde YİĞİT YILMAZ hoca, mülakat teknikleri diye bir pdf koymuş.. faydasını göreceksinidir hocam. içerik konusu kaynak olarak öğreneceğiniz şeyler sınavda çıkmış konulardır, bunun yanında kaynaklardan öğrenebileceğiniz veriler yok.... çalışıyorsanız özellikle kamu ise, işyerinde ağırlıklı uygulanan kanundan gelebilir, çalışmıyorsanız, mezun olduğunuz bölüme has kavramlar kuramlar ekoller vs sorgulanabilir...
-
@refik-soydam sağolun hocam ilginiz için.
-
Emniyetten yada jandarmadan gelen oldu mu arkadaşlar. İstihbarat için.
-
@modesteptt Hayır size geldiler mi?
-
Tarihler bugun belli olur mu arkadaslar?
-
@kd6, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Tarihler bugun belli olur mu arkadaslar?
Ben bugün belli olacağını düşünüyorum, hayırlısı inşallah.
-
Ben de haftaya carsamba olarak tahmin ediyim.
-
Bu arada yeni bir ilçe kuruluyor, kararın resmi gazetede yayımlanması bekleniyor. Hakkari/Derecik ilçesi
-
bakanlık sitesi yayımlayacak, artı tebligat gelmeyecek kimseye.... yeni ilçemiz TBMM gündeme alınıp onaylandı, reis de kanunu onaylarsa 922. ilçemiz de kurulmuş olacak.. hayırlı olsun
-
@refik-soydam mülakat için mi söylüyorsun kardeşim 1. Cümleni?
-
@mia_1071 evet hocam... yazılı tebligat edilmeyecek.. bakanlık sitede mülakat duyurusu koyacakmış sadece... kimseye ek tebligat gönderilmeyecek...
-
@refik-soydam geçen sene eve tebligat gelmişti mülakat tarihi ve saati. Bu sene bu bilgiyi nerden aldınız
-
@mia_1071 bilgiyi kuşlar söyledi:).. bu sene bu uygulanmayacak hocam burasını önemli gördüğüm için yazıyım dedim...
-
@refik-soydam hocam bugun açıklanır mı acaba