2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@amirim teşekkür ederim
-
Ben mulakatların en erken 12 Kasım büyük ihtimallede 19 Kasımda başlayacağı düşünüyorum.
-
@conmaynard 3152 3046 3056 vb kanunlar kalktı 1,3 veya 4 nolu cumhurbaskanlığı kararnamelerinin birindeydi ama şu an hatırlayamıyorm üçünden birine bakın bulursnz
-
@ese03 teşekkür ederim.
-
@amirim inşallah erkenden bitmesi iyi olur.
-
KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ(SÖZLÜ) SINAVI tarihi açıklanmış, bizimki de gelir herhalde.
-
Bilgisi olan var mı acaba? Bu mulakat listesi güvenlik ve diğer araştırmalar yapıldıktan sonra mı hazırlanıyor.
-
@modesteptt yok hocam evraklarını yollayan herkes mulakat listesinde yerini alıyor.Sorusturma mülakatlar yapılırken dahi devam ediyor olabilir.
-
@amirim bilmem öyle mi;),.... sanırım öyle:)
-
dostlar kamu yönetimi mezununa mülakatta "kendi alanımızdan" ne gibi sorular geliyor ?
özellikle yönetim bilimi ve siyaset biliminden -
Mülakatlar buyuk ihtimal
19 Kasim - 30 Kasim
Veya
26 Kasim - 7 Aralik tarihleri arasında olur -
@daywalkers ben ilk ihtimali kuvvetli buluyorum sadece tahmin olarak
-
@daywalkers Aynen 19 ekimde liste yayımlanır.
-
@modesteptt duyum mu kesin bilgi mi
-
@ese03 tahmin diyeyim.
-
@modesteptt %5 kadarı mı
-
Bence ysk mülakatlarından sonra, aralık ayında yapacaklar. 1000 kişinin gireceği bir mülakat sonuçta, dikkate alınır gibi.
-
@mzfrcank, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
şimdi bedelli askerliğe başvurmak istiyorum . Aklıma takıldı bedelli yapmak mülakat kurulu karşısında olumsuz bir algı oluşturur mu. Bedelli biir dezavantaj oluşturur mu. Bedelli yapacak arkadaşlar var mı
-
@antoniogramsci bizim mülakatla ne alakası var Ysk’nın. Her ikisi de birbirinden bağımsız iki farklı kurum.
-
@ceterisparibusss Hatırlattığın için teşekkür ederim, farklı kurumlar olduklarını biliyorum. Sadece mağduriyet yaratmamak için çakışma ihtimalini dikkate alırlar diye düşünüp tahmin yürüttüm.