2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Yurtdışı stajı iptal o zaman Hocam...
-
@rhadamanthus eğer iptalse ki büyük olasılıkla öyle,,, ülkede kalacak 100 aday gör vlendirildiğinde 107 ne olacak?
-
@27ömer27 renkli kişilik . Bunu ciddi sorayımda mülakatta gri takım absürd olmaz demi
-
@nevfel hocam ben gecen sene sirf kaymakamlik mulakati icin koyu lacivert takim aldim:) gerci kamuda calistigim icin giyiyorum hala:) ben de normalde gri fume tarzi daha cok giyiyorum:)
-
@refik-soydam hocam para bitti
-
@fc-real-gdp evde bakım ücretleri yatırmada da bu ay geçikmeler yaşandı şuan hala yaşandığı kulağıma geliyor... bu iş içinde ödenek bittiğinde için bu adım atılıyorsa asıl korkum benim de bu... bakalım ne olacak hayırlısı artık...
-
@refik-soydam hocam şu mülakat ne zaman edilir? girsek de çıksak
-
@nevfel Giyen arkadaşlar vat fakat K. lacivert daha uygun kardeşim
-
@derzulya maasef bilgi yok... haftaya koku çıkmaya başlar umuyorum::)
-
@27ömer27 yeni mezun olarak hayatımda ilk defa mülakata gircem, gördüğümde gri takım çok hoşuma gitti açıkcası kendimi iyi hissettirdi o yüzden aldım . Gri takım yüzünden de elenirsek Mevla görelim neyler , neylerse güzel eyler deriz
-
@nevfel Referans sağlam olursa elenmezsin
-
@nevfel Gri olmaz değiştir onu. Siyah veya koyu lacivert giy
-
@27ömer27 nasipte yoksa hocam "vermeyince mabud neylesin mahmud" mevzusuna döner.
-
@mia_1071 artık çok geç aldım hocam,
pantolonu ona göre ayarladık. Bu iyi olmadı ama neyse herseyde bir hayır vardır diyip iyimserliğimi korumak istiyorum. -
Mülakatta komisyon soruları sorarken böyle peşpeşe sıkıştırarak mı soruyor? Yani düşünüp cevaplamanız için süre tanıyorlar değil mi?
-
@möözun pek düşünmeye fırsat olmuyor belki ilk bir kaç saniye:) cevap gelmezse konuyu biraz daha acıyor biraz daha farklı yere çekiyor, konuşmaya girecek yere doğru çekiliyor..
-
@nevfel değiştirebilme imkanınız olsa idi keşke.. koyu olması daha şık olabilirdi hocam::(... hayrlısı artık..
-
@refik-soydam hocam bu şekilde bir bakın
-
protokol mavisi deseydiniz verirlerdi bi tane güzelinden gri özel olarak mı istednz
-
@nevfel ![0_1539430424281_2d6ec7b5-0300-4bd6-b878-58a5b4d018bc-undefined](Yükleniyor 100%) bu resimde görünene göre... bakmakta fayda var hocam, herkesin giyimini görebileceğiniz bir resim