2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Arkadaşlar mezun olunan okulun nihai sonuca etkisi hakkında neler düşünüyorsunuz?
Son iki nihai başarı listesinde Ankara ve İstanbul siyasal ağırlığı göze çarpıyor.
Geçen yıl mülakattan elenen birisi olarak bu istatistik beni bu sene içinde umutsuzluğa sevk ediyor şahsen. -
Mülakat için nelere bakıyorsunuz arkadaşlar, kanundan mı gidiyorsunuz? Mahalli İdarelerden baya sıkıştırıyorlar diye duydum, var mı fikri olan?
-
@antimülakat şu belge teslimleri bi son bulsun, inşallah bu mülakat tecrübeleri de konuşulur. Yani en azından öyle umut ediyorum :))
-
Arkadaşlar kolay gelsin hepimize Güvenlik Soruşturması formunun 2. sayfaya taşması sorun oluyor mu ve herhangi bir eksiklik olursa kesin dönüş yapıyorlar mı Evraklarını teslim edip tecrübe eden arkadaşlardan bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız yanıtlarsa sevinirim.
-
@knut sıkıntı olmuyor kardeşim.
-
@conmaynard son alımı bilmen de ondan önceki alımda en çok gazi'den geçen oldu mülakatı bildiğim kadarıyla.
-
@knut hocam bana dönüş yaptılar yeni kimlik almıştım ve nüfus cüzdanına göre doldurmuştum formu. yenisine göre doldur dediler bir de imza atmamıştım, onu da söylediler.
-
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@knut sıkıntı olmuyor kardeşim.
Eyvallah teşekkür ettim kardeşim.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@knut hocam bana dönüş yaptılar yeni kimlik almıştım ve nüfus cüzdanına göre doldurmuştum formu. yenisine göre doldur dediler bir de imza atmamıştım, onu da söylediler.
Sağolasın hocam cepten mi yoksa maille mi dönüyolar her gün mail kontrolü yapmayalım
-
Geçmiş mülakatlardan derleme sorular var mı?
-
@knut hocam cepten aradılar.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@knut hocam cepten aradılar.
Eyvallah hocam.
-
@fc-real-gdp evet son alımda mulkiye ve istanbul'dan sonra en çok Gazi var nihai listede.
-
@conmaynard sayı hakkında net bilginiz var mı hocam? Hangi üniversiteden kaç kaymakam çıktı?
-
@modesteptt gönderim gece Ankara'ya ulaştığı halde gün içinde teslim edilme sizce yarın teslim edilir mi
-
@ates, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@modesteptt gönderim gece Ankara'ya ulaştığı halde gün içinde teslim edilme sizce yarın teslim edilir mi
Hocam edilmesi lazım ama edilmezse riske girmeyin yarın gece çıkın yola elden verin. Son gün işi sağlama almak lazım. Yarın da gün boyu takip edin hocam.
-
@antimülakat maalesef net bilgi yok hocam benim nihai listedeki sosyal medyada hesabı olan arkadaşların bilgilerine bakarak bu istatistiği elde ettim.
-
@ates dağıtima gün içinde çıktıysa edilir ama perşembe ye kalabilir. Yani teslim bilgisi 5ten sonra girilir
-
@ates perşembe edilir hocam. Merak etmeyin
-
@modesteptt @serdaristanbullu teşekkürler