2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
güvenlik araştırması formunu imzalamadan gönderdim
-
@fc-real-gdp hemen iletişim kurunuz hocam, yeniden göndermeniz gerekecek... bunun için ellerine ulaştı ise onu imha etmeleri, ulaşmadı ise ulaştığında ayırıp yenisinin gelmesini beklemeleri için.... iletişim kurunuz kurumla hemen hocam.. sorun zaman geçmeden çözülürse iyi olur, posta geçikmesi sorun olur
-
@mia_1071
3 ekimde yolladığım belgeler daha henüz Ankara'daki dağıtıcının elinde. Belgeleri hemen kontrol ediyorlar mıdır acaba? Bir sıkıntı olursa şimdi böyle giden kargo, eksik belgeyi yollasam 12 sine zor yetiştirir. -
@refik-soydam kardeşim Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunda en altta nüfus cüzdanı suretibi onaylayan kısmı dolduruşacsk mıydı?
-
@möözun kargolar genelde bakanlığa akşam saat 17.00 gibi eriştirilebiliyor ve ertesi gün en geç dosya elden geçiliyor ve eksiklik varsa yarın kesinlikle dönüş sağlanacaktır (bugün teslim edilirse). eriştikten sonraki gün mesai bitene kadar arama gelmedi ise evraklarda eksiklik yoktur bilelim:)
-
@27ömer27 hiç bir kurum için bu dediğiniz yer doldurulmayacak... hangi kurum sizden istedi ise o kurumun personel müdürlüğü yazdığınız bilgileri kontrol edip onaylar ve ilgili birimlere gereği yapılmak üzere gönderilir...
-
@refik-soydam
Teşekkür ederim.
Hemen açıp incelerler mi diye merak etmiştim böyle gecikince. Normalde Ankara'ya ertesi gün ulaşırdı hep ama bu sefer savsaklayacakları tuttu. -
@refik-soydam Eyvallah kardeşim 1 önceki mülakatta ds doldurmamıştık ama kurt düştü içime sabah Ankaraya gelip teslim ettim. Tekrsr döneceğim bir skntı çıkmasın diye sorayım dedim sen cevap tazmadsn önce şubeyi de aradım aynen senin söylediğini söylediler teşekkür ederim tekrar
-
@möözun isterseniz lojistik firması ile iletişim kurunuz ya da doğrudan ankara dağıtımı edecek şube ile... belki adres kısmında sorunsal vardır? ya da yanlışlık vardır, iletişim ile çözülebilecek sorun varsa halletmiş olabilirsiniz...
-
@refik-soydam
Aradım da hocam asla açmıyorlar
Netten takip ediyorum bakalım 4 e kadar falan hala teslim edilmemiş olursa tekrar bi yüklencem. -
@refik-soydam ben muhtara onaylattım hocam,onaylatmamamız mı gerekiyordu?
-
@möözun hangi firma imiş bu:D ptt ile iletişim kısmında mail yazmanız gerekiyor tel ile olmaz...https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp buradan yazmanız gerekiyor.. her kademe buradan yazılanı gördüğü için kısa sürede sorununuz çözülüyor...o tele bakmayan şube çalışanı direk sizi arıyor:D
-
@refik-soydam ptt değil hocam
-
@conmaynard onaylatmanız sorun teşkil etmez hocam... ek külfet yüklenmişsiniz sadece... nüfus verilerini görebilen ve onaylayabilen her kademe onayı sorun teşkil etmez hocam...
-
@refik-soydam onaylatmak için nüfus müdürlüğüne gittim, noter yada muhtara onaylatmam gerektiğini söylediler.Ben de muhtara onaylattim.Nufus bilgilerimizi nüfus müdürlüğünün onaylamamasida ayrı şaşırttı beni.
-
Arkadaşlar belgelerinizde en ufak bir eksik olsa dahi kaymakam adayları şubesinden aranır ve belirtilen eksikleri tamamlamanız konusunda uyarılırsınız..Belgeleri gönderip herhangi bir telefon almadıysanız içiniz ferah olsun.
-
@conmaynard nüfus dışardan evrak imzala konusunda oldukça geri durur... bazı ve sürekli imzaladığı evrak dışında dışarıdan sunulanları aşırı zor onaylar...tecrübe oldu:)
-
Süreç tahmini var mı tecrübeli arkadaşların?
-
Ptt gönderiliriyle alakali sıkıntısı olan varsa yardimci olabilirim..
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Çok ama çok uzun bir aradan sonra peş peşe sınav kaybetmeye başlamışşak eğer bu maratona nokta koymaya yaklaşmışız demektir ... 6 seneden beri mülakatlarda eleyenlere mi kızmak gerekir yoksa son kaymakamlık sınavını çok ufak bir farkla kaybeden kendime mi kızma gerekir bilemedim , kendime kızmayı tercih ediyorum ... aslında yazmayacaktim ancak birçok arkadaş mesaj çekmiş sağolsun ... kazanamadım, cok ufak bir farkla gitti ... ama can sağolsun bu sefer mulakatta degil bizzat kendim yüzünden kazanamadım,demek ki haketmemişim ...
Bu sınavı kazanan birbirinden başarılı sizleri tebrik ederim .. Allah en çok hakeden 100 kişiye bu güzel makamı nasip eder ınsallah ... sağlıcakla ...Geçmiş olsun kardeşim sıkma canını .şahsen merak ettiğim kişiydin. Yazmayınca forumda oluşan havanın verdiği huzursuzluk nedeniyle bekliyorsun sanmıştım .Daha önce bir çok mülakata girmissin ki bu mulakatların sınavına bile çoğu kişi cesaret edip girmiyor. Bu mesleklere girmek için elinden gelenin fazlasını yapmışsın cogunu geçmişsin. Bu demektir ki fazlasıyla iyi yerleri hakediyorsun. Hiç merak etme gün gelecek karşılığını alacaksın. Bu sınav en ufak bir hatayı bile affetmeyen bir puanlama ile hesaplandı o yüzden haketmedigini düşünme .sınav anında olmaması gereken ufak bir konsantre kaybı olmuş .İlerleyen zamanlarda diğer sınavlarda halledersin insallah hiç merak etme.sıkma canını