2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Benim el yazım berbat 5. kağıdı çöp ettim, acaba yazısı güzel olan birine yazdirsam problem olur mu?
-
@ese03 onu kestirmek zor... ama oraya kadar olmayacağı kesin... o gün gelince ne edilecek çıkar ortaya:D
-
@street-spirit aman hocam.... az daha devam ederseniz tuvalet kağıdı fiyatları ikiye katlanacak:).. kendi el yazınız olması lazım...
-
@refik-soydam haha haasdss bir kaç çıktı daha alayım en iyisi
-
@street-spirit benim de 5.de artık kağıda acıdım yazdım verdim bir şey olmaz heralde dünden beri düşünüyorum yazım kötü oldu diye
-
Arkadaşlar bu güvenlik soruşturma formu var ya Oraya pc den mi foto koyuluyor yoksa vesikalık fotomu yapıştırmak gerek
-
@muzgor yapıştırıyoruz.
-
Mülakatı kazananlar o heyecanla unutmazlar ise, foruma girip iki dk kazandıklarını belirtirler ise çok müteşekkir oluruz. Biliyorsunuz kimler nereyi kazandı? Başlığından bir çok Kaymakam Adayı var, yenilerini de yazmaktan memnuniyet duyarız.
-
Arkadaşlar hayırlı sabahlar, aramızda bedelli askerliğe başvuran varsa e-devletten çıktı alıp mı gönderdiniz yoksa askeryeden verilen kağıdı mı? Çünkü e- devlettekinde 31.10.2018 tarihi var askeriyeden aldığımızda 03.11.2018 tarihi var
-
Özgeçmiş belgesine fotoğraf yapistiracak miyiz? yoksa fotoğraf kismi bos mu kalacak?
bilgisi olan var mi bu konuda? -
@economist34 fotoğraf yapıştırılacak
-
@nevfel teşekkür ederim.
-
@economist34 rica ederim
-
arkadaşlar son bir sorum daha olacak bu mezuniyet belgesini edevletten alıp fotokopisini alsak
olur mu yoksa okulun verdiği çıktının fotokopisimi lazım -
@muzgor belgeyi e devletten alıyosanız belge aslını gönderin. He diploma elinizdeyse riske girmeye gerek yok direkt diploma fotokopisini çektirin garanti olur.
-
@deulu e devletten çıktı alıp gönderebilirsiniz. Ola ki askerlik durumunuzda değişiklik olursa (bedelli gibi) bu durumdan Bakanlığı ayrıca bilgilendirmeniz gerekiyor. Sizinle aynı durumdayım, şubedeki görevliyle görüştüm şimdiki durumunuzla ilgili belgeyi göndermeniz yeterli dedi.
-
Bende yanlis hesaplamisim,anladimki bu sinav kpss sonra oturup hem yorgunlugumu atayim hemde sinava hazirlanayim denilecek kadar kolay degilmis,en cok uzuldugum sey daha once gorup yok artik bunlarda cok ayrinti diye calismadigim yazar istatistiki bölgeler vb sorular yuzunden kacirmis olmak,rekabet kurumuna basvurdum insallah listeye girerim,hakkinizda hayirlisi olsun,benim icinde dua ederseniz sevinirim
-
@ekk bende görüştüm güvenlik soruşturması evrağındaki kısma tecilli yazın sadece tarih koymayın dedi ayrıca bedelli başvurusunda askerlik şubesi tarafından verilen evrakla birlikte askerlik durum belgenizide yollayın dedi
-
@ekk ben de geçici mezuniyet belgesinin aslı var fotokopisini çektirip yollamam geerek dimi?
-
@muzgor evet fotokopi yeterli