2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Arkadaşlar 5 yıl kamu tecrübesi mülakat için bu artimidir sizce ?
-
Sınava giren sayısı tam olarak kaç bilen var mı?
-
@vi̇nni̇e-jones kesinlikle hayır...
-
@circassian 24 bin küsür hocam yanlış hatırlamıyorsam 24.029 gibi bir şey idi
-
@refik-soydam teşekkürler
-
@refik-soydam
Teşekkür ederim
Kendime pay çıkarmaya çalışıyorum . -
@vi̇nni̇e-jones çıkartalım o zaman hocam, kamu binalarına alışık olduğunuz için ortama rahat uyum sağlarsınız;)
-
Çok ama çok uzun bir aradan sonra peş peşe sınav kaybetmeye başlamışşak eğer bu maratona nokta koymaya yaklaşmışız demektir ... 6 seneden beri mülakatlarda eleyenlere mi kızmak gerekir yoksa son kaymakamlık sınavını çok ufak bir farkla kaybeden kendime mi kızma gerekir bilemedim , kendime kızmayı tercih ediyorum ... aslında yazmayacaktim ancak birçok arkadaş mesaj çekmiş sağolsun ... kazanamadım, cok ufak bir farkla gitti ... ama can sağolsun bu sefer mulakatta degil bizzat kendim yüzünden kazanamadım,demek ki haketmemişim ...
Bu sınavı kazanan birbirinden başarılı sizleri tebrik ederim .. Allah en çok hakeden 100 kişiye bu güzel makamı nasip eder ınsallah ... sağlıcakla ... -
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Çok ama çok uzun bir aradan sonra peş peşe sınav kaybetmeye başlamışşak eğer bu maratona nokta koymaya yaklaşmışız demektir ... 6 seneden beri mülakatlarda eleyenlere mi kızmak gerekir yoksa son kaymakamlık sınavını çok ufak bir farkla kaybeden kendime mi kızma gerekir bilemedim , kendime kızmayı tercih ediyorum ... aslında yazmayacaktim ancak birçok arkadaş mesaj çekmiş sağolsun ... kazanamadım, cok ufak bir farkla gitti ... ama can sağolsun bu sefer mulakatta degil bizzat kendim yüzünden kazanamadım,demek ki haketmemişim ...
Bu sınavı kazanan birbirinden başarılı sizleri tebrik ederim .. Allah en çok hakeden 100 kişiye bu güzel makamı nasip eder ınsallah ... sağlıcakla ...Saygırımı sunarım üstad sana.
Başka bir söz bana göre gereksiz olacaktır! -
@refik-soydam
Teşekkür ederim hocam aof luyum çok büyük bu on yargı var bize karşı elimizde avucumuzda ne varsa umut oluyor -
@can-mavi hayirlisi hocam.
-
Bu seneki mülakat sürecinde de bir kaç bilinmeyenle karşı karşıyayız. İçişleri bakanı'nın yerel seçimlerde aday olma durumu ? Mülakat sonuçlarının 2 sene öncesi gibi seçim sonrasına kalması durumu?
Keşke Kasım'da mülakatlar olup Aralık'ta nihai sonuçları görsek ve herkes yoluna baksa. Aralık'ta idari yargıya yoğunlaşacak arkadaşlar da olacaktır çünkü. 12 ekim evrak teslimi için son gün 15 ekim gibi de mülakat tarihleri açıklanır inşallah. -
@can-mavi ne yazılı ne sözlü hiç bir sınav hiç bir adayın gerçek değerini ve bilgisini ölçmez ve ölçü alınamaz.. hele de böyle saçma sapan bir sınav kesinlikle asla.... olanın en hayırlısı olmasını dilemekten öte cümle aklıma gelmiyor hocam... allahım yar ve yardımcınız olsun
-
@serdaristanbullu evrak teslimi için son gün 12 Ekim mi nerede yazıyor
-
Arkadaşlar evrak teslimi için son gün ne zaman
-
@gss15, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@serdaristanbullu evrak teslimi için son gün 12 Ekim mi nerede yazıyor
Hocam bakanlığın sitesinde yazıyor aman geç kalma. İstenilen evraklar kısmına tıklayınca görmen lazım.
-
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar sormak istediğim birkaç şey vardı yardımcı olursanız sevinirim. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunda eski nüfus cüzdanında yazan aile sıra no, cilt no gibi kısımlar var, yeni kimlik kartı alanlar o alanı boş mu bırakmalı? Bir de varsa yabancı dil seviyesini gösterir belge isteniyor eski tarihli daha yüksek olan puan mı gösterilmeli yoksa yeni tarihli daha düşük olan mı? Son olarak özgeçmişte yer alan kişisel bilgiler kısmına ne yazdınız arkadaşlar? Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Kardeşlerim!! 2018 Nobel Eknomi ekonomi ödülleri sahibini buldu. Ödüle, William Nordhaus ve Paul Romer layık görüldü. Özellikle iktisat mezunu arkadaşlarımıza mülakatta bu soru olarak gelebilir paylaşmak istedim..Saygılar.
-
Arkadaşlar belgeler ya da mail olarak gönderilecek fotoğraf ellerine ulaşmış mı ya da ulaştıysa eksik Vs var mı diye arıyor musunuz?
-
@möözun eksik varsa onlar seni arıyor kardeşim