2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
@harun-resid fotoğraf traşlı ve kravatlı olmalı bence.özgeçmişi belirtilen başlıkların altına elle doldurcağız hocam
-
Arkadaslar dün belgelerimi teslim ettim...Mulakatların tahminen aralık ayında olacagini soylediler..
-
Belgeler ile ilgili...
-- özgeçmiş dışındaki belgeleri bilgisayarla doldurabilirsiniz ( güvenlik soruşturması formu ''KESİNLİKLE'' bilgisayarda doldurulmalı..
-- E-Devlet üzerinden askerlik durum belgesi kabul ediliyor
-- Güvenlik soruşturması formunun altındaki onaylanacak kısmı boş bırakarak teslim edin.
--Diploma fotokopisi çektirirken arkalı önlü çektirin arka kısmını da kontrol ettiler.
--Direkt poşet dosyaya koyun zaten orda hepsinin çıkarıp poşet dosyayı size tekrar veriyolar
-
güvenlik soruşturması formunu muhtara onaylatmıştım. bir de aynı formdaki iş deneyimi ve eş kısımlarını doğrudan boş bıraktım. sorun yaratır mı?
-
@karax Muhtara onaylatman sıkıntı yaratmaz..İş deneyimin yoksa ve evli değilsen zaten boş bırakmalısın dostum.
-
@rhadamanthus hocam geçen seneki sürece göre kasım 20 gibi başlayabilir mülakatlar.
-
@fc-real-gdp Ben de daha erken tahmin ediyorum ama sorduğum görevli bu şekilde söyledi kardeşim..
-
Güvenlik Soruşturması formunda ad soyad kısmında mesela "Ö" harfini büyük harf ile yazınca "O" şeklinde çıktıda görünüyor. Ancak küçük harf ile "ö" yazınca sorun olmuyor... sizce ne yapmalı ?
-
@fc-real-gdp geçen yıl mülakat sonuçları mülakatlar bittikten kaç gün sonra açıklandı..? uzmanlık sınavım yaklaşıyor ikisi de aynı zamana gelirse biterim?
-
@shzd61 hocam sanırım 20 Aralık'ta bitmişti, 15 Şubat'ta açıklamıştı. yaklaşık 2 ayda açıklandı yani.
-
@fc-real-gdp geçen yıla göre biraz daha ilerideyiz sanki geçen yıl 20 ekimde yazılı sınav sonuçları açıklandı... daha 20 si olmadan evrak veriyoruz.. kasım ayında inşallah mülakata almaya başlarlar..
-
@shzd61 tahminin kasım ayının 3. Haftası veya Aralık başında başlar mülakat.
-
@circassian geçen seneye göre 26 gün ilerideyiz.. kasım ayı içinde olabilir büyük ihtimalle..
-
19 ekim sonrası süreç netleşir arkadaşlar...
-
@refik-soydam mulakatlar o zaman mi edilir hocam
-
Son 2 yıla bakınca benim tahminim mülakatlar 19-29 kasım arası dönemde yapılacak.
-
Özgeçmiş formundaki kişisel bilgiler bölümüne ne yazdınız kardeşler zaten tüm bilgileri yazıyoruz orda ne istiyorlar ki ek olarak
-
@turgutkara adres, medeni hal, askerlik vb yazılabilir.
-
@larendeli daha doğrusu ben o şekilde yazdım
-
@larendeli biz de yine TC yi adresi falan yazalım madem